Pierzi 3 kg in 3 zile urmand dieta doar cu castraveti

Pierzi 3 kg in 3 zile urmand dieta doar cu castraveti
Pierzi 3 kg in 3 zile urmand dieta doar cu castraveti

Nu-ti recomand sa urmezi aceasta dieta decat 3 zile, dupa care sa ai mai multa grija ce si cat mananci pentru a nu pune la loc kilogramele pierdute. Este o dieta rapida, potrivita pentru ocazii speciale sau pentru plecarea intr-o vacanta neplanificata din timp, unde iti doresti sa arati bine.

Dieta cu castraveti de doar 3 zile este mai degraba una de detoxifiere si de eliminare a surplusului de apa din organism.
In aceste 3 zile nu vei manca decat castraveti (3-4 kg), dimineata, la pranz si seara. Trebuie sa bei apa, cantitatea cu care esti obisnuit, si in cazul in care ti se pare ca nu vei reusi s-o duci la capat, poti consuma si 1 litru de chefir repartizat pe parcursul zilei.

Vei slabi 3 kg, in cel mai rau caz, 2 kg. 100 grame de castravete contin circa 12 calorii. Pentru a nu te ingrasa dupa cele 3 zile, dar si pentru a slabi in continuare, mai lent, dar in mod sanatos, adopta un regim alimentar variat, normal, care sa contina carne slaba, peste, legume, fructe, cereale integrale.
Redu sau elimina consumul de zahar, produse din faina alba, prajeli si produse preambalate si procesate.

Desi castravetele contine peste 90% apa, nu inseamna ca este lipsit de nutrienti de baza. Vitaminele A si C sunt prezente in cantitati destul de mari, vitamina E si unele dintre B-uri, calciul, potasiul, magneziul, zincul, siliciul, fierul, fac si ele parte din...

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Dieta japoneza cu banane inventata de o farmacista! Slabesti 10 kilograme in 10 zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies