Piesa asta este hit, “Moldovenii” pe repeat!

Piesa asta este hit, “Moldovenii” pe repeat!
Piesa asta este hit, “Moldovenii” pe repeat!

Actorii din serialul de comedie de la Kanal D au lansat melodia si videoclipul “Laila”; La doar trei zile de la lansarea pe YouTube, melodia a adunat aproape un sfert de milion de aprecieri

Actorii din “Moldovenii” se bucura de un real succes atat in mediul online, prin intermediul clipurilor pe canalul de YouTube, care numara peste 1.2 milioane de fani, cat si pe micul ecran, in serialul de comedie difuzat in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Amanunte nestiute despre una dintre vedetele serialului „Moldovenii”: „Eram responsabil cu trasul clopotelor bisericii”

Protagonistii serialului au pregatit o surpriza muzicala fanilor, lansand recent, in online, o piesa care poarta semnatura acestora. Melodia a fost foarte bine primita de public, la doar trei zile de la lansare, aceasta se bucura de aproape un sfert de milion de aprecieri.

Piesa “Laila” este o colaborare cu Alexander Maxim si e compusa de Petronel Gabriel Gongeanu, cel care il interpreteaza in serialul “Moldovenii” pe padurarul Mitica; single-ul, cu influente latino, transmite buna dispozitie inca de la primele acorduri.

Veti recunoaste in clip personajele preferate din „Moldovenii”, Spagoveanu (Radu Tibulca), Preotul (Vasile Pantiru), Aurica (Andreea Lodba) evidentiindu-se in mijlocul petrecaretilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cu totii am dori sa-l intalnim macar o data in viata! Ce personaj da peste cap existenta locuitorilor din Gaurenii de Jos

Petronel Gabriel Gongeanu, cel care semneaza versurile melodiei, spune ca aceasta este o dedicatie pentru fata de la tara care face eforturi  sa se integreze perfect in viata urbana. Este o viziune tandra, dar si foarte amuzanta, asupra unei realitati cu care se confrunta actorii din „Moldovenii”, dupa cum sustine Petronel Gabriel Gongeanu.

Si eu tot de la tara am plecat si colegii mei tot de la tara au plecat.

Cumva ne regasim in aceasta melodie. Vom mai lansa videoclipuri muzicale in viitor, lumea ne incurajeaza sa facem acest lucru ”, a spus acesta.

Citeste si: Star pe TV, o copilarie cu multe lipsuri si extrem de multa ambitie! Unul dintre actorii din „Moldovenii”, o poveste impresionanta despre reusita in viata

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cu totii am dori sa-l intalnim macar o data in viata! Ce personaj da peste cap existenta locuitorilor din Gaurenii de Jos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies