Pietre pretioase pentru fiecare zodie! Uite ce nestemate iti dau putere

Pietre pretioase pentru fiecare zodie! Uite ce nestemate iti dau putere
Pietre pretioase pentru fiecare zodie! Uite ce nestemate iti dau putere

Bijuteriile cu pietre pretioase sunt mai mult decat simple accesorii. Nestematele au puterea de a te vindeca, de a te proteja si a-ti oferi energie. Uite ce pietre se potrivesc fiecarei zodii in parte.

Berbec

Berbecul este o zodie cunoscuta pentru forta pe care o are si abilitatile de supravietuire asa ca diamantul este piatra pretioasa care i se potriveste cel mai bine. Considerata piatra puritatii, diamantul iti da claritate spirituala si putere pentru a-ti urma visele. Heliotropul are proprietati de vindecare si te ajuta sa te calmezi in situatiile de maxima tensiune. Alte pietre asociate cu berbecul: jasp, rubin, carneol si granat.

Taur

Desi nu este chiar o piatra, chihlimbarul te protejeaza de rele si iti ofera echilibru. Se spune ca acest mineral are puterea de vindecare si de a absorbi energiile negative. Cuartul este de asemenea o piatra potrivita pentru aceasta zodie, pentru ca aduce noroc in dragoste. Alte minerale asociate cu taurul: turcoaz, coral, smarald si safir.

Gemeni

Proprietatile calmante ale agatului sunt benefice pentru firea agitata a gemenilor.

Aceasta piatra sporeste curajul si vitalitatea. Poart-o cu tine cand trebuie sa iei decizii importante. O alta piatra care ti se potriveste este citrinul sau cuartul galben, pentru ca iti ofera incredere si siguranta. Alte nestemate asociate cu aceasta zodie: perlele, piatra lunii, safirul alb.

Rac

Adularul sau piatra lunii este ideala pentru acesta zodie. Are proprietatea de a a-ti oferi energie si intuitie si iti aduce succesul pe plan profesional.

Perlele rezoneaza cu dragostea materna si protectia. Alte pietre asociate cu racul: rubinul si smaraldul.

Leu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Piatra semipretioasa numita turmalina te ajuta sa iti deschizi inima pentru dragoste si sa obtii seninatatea si fericirea. Culoarea portocalie a carneolului este benefica pentru temperamentul leilor si le ofera extra- energie.

Alte pietre asociate cu leul: onixul si topazul.

Fecioara

Considerata piatra sacra in cultura budista, safirul albastru iti ofera abilitatea de a accede la intelepciunea spirituala. Jaspul te conecteaza cu latura ta feminina si iti imbunatateste performantele sexuale. Alte pietre asociate cu fecioara: carneolul, jadul si agatul.

Balanta

Lapisul este piatra universala a prieteniei si a adevarului, de aceea ofera nativilor din balanta armonie in relatii.

De asemenea ii ajuta sa isi purifice sufletul si trupul. Opalul ii scapa de inhibitii si ii ajuta sa imbratiseze spontaneitatea. Alte pietre asociate cu balanta: smaraldul, cuartul.

Scorpion

Acestei zodii, acvamarinul ii aduce cele mai multe beneficii. Contracareaza energiile negative si induce starea de relaxare. Obsidianul sau sticla vulcanica absoarbe intunericul si il transforma in lumina. De aceea este bine sa porti asa ceva la tine daca esti scorpion.

Alte pietre asociate cu scorpionul: topazul, berilul si coralul.

Sagetator

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Turcoazul este piatra care te reprezinta.

Iti dezvolta abilitatile de comunicare si creativitatea. Topazul te ajuta sa iti deschizi sufletul pentru iubire si sa iti vizualizezi dorintele. Alte pietre asociate cu sagetatorul: safirele, ametistul si rubinul.

Capricorn

Rubinul este piatra care te ajuta sa scapi de negativism si melancolie. De asemenea iti ofera energie si forta. Onixul te ajuta sa te focusezi pe lucrurile importante si atrage prosperitatea. Alte pietre asociate cu aceatsa zodie: granatul si agatul.

Varsator

Granatul este piatra ta norocoasa. Iti induce starea de bine, iti ofera energie si senzualitate. Aceasta piatra genereaza succesul atat pe plan profesional cat si amoros. Pe plan spiritual, se spune ca granatul aduce abilitati de clarvazator. Alte pietre asociate cu varsatorul: ametistul si opalul.

Pesti

Pestii absorb foarte repede energiile din jur iar ametistul le blocheaza pe cele negative. De asemenea ofera stabilitate emotionala. Jadul reduce anxietatea si le aduce pestilor echilibru si incredere. Alte pietre asociate cu pesti: acvamarin, safir si cristalul de stanca.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies