Pila electrică de unghii – care sunt beneficiile acesteia și de ce merită să investești în acest accesoriu?

Pila electrică de unghii – care sunt beneficiile acesteia și de ce merită să investești în acest accesoriu?
Pila electrică de unghii – care sunt beneficiile acesteia și de ce merită să investești în acest accesoriu?

O manichiură la modă este mereu pe placul femeilor. Din păcate, multe persoane care doresc să-și păstreze unghiile în formă perfectă nu își pot permite de fiecare dată să meargă la salon pentru a o obține. Din fericire cu o pilă electrică profesională de unghii, fiecare poate obține un aspectul îngrijit al unghiilor.

Pila de unghii – un instrument esențial pentru o manichiură reușită

O pilă de unghii este un instrument de mână profesional care îți permite să creezi o manichiură perfectă. Aceasta utilizează o serie de vârfuri rotative interschimbabile pentru a netezi, lustrui și modela unghiile. O poți folosi pentru a pili vârfurile unghiilor, o poți trece peste unghie pentru a crea o suprafață netedă sau o poți folosi pentru a tăia sau îndepărta cuticulele. Pilele electrice de unghii pot elimina, de asemenea, lacurile cu gel dur și pot ajuta la îndepărtarea acrilicelor.

Chiar dacă pilele electrice nu sunt cele mai ieftine accesorii de frumusețe, majoritatea modelelor se plătesc de la sine după două-trei utilizări. Cele mai bune modele sunt ușor de utilizat și vin cu diferite accesorii, funcționează la o varietate de rotații reglabile pe minut și au viteze mai mari.

Cela mai bună pilă electrică unghii are un design simplu, dar eficient. Dacă nu ai o aderență bună a pilei sau ai probleme la comutarea setărilor, manichiura ta s-ar putea termina cu un dezastru.

Cu mai multe setări, poți face mai multe cu pila de unghii. Unele modele electrice au și vârfuri care pot fi folosite pentru a îndepărta calusurile.

Înainte de a cumpăra o pilă electrică de unghii, ia în considerare ce așteptări ai de la ea. Dacă trebuie să lucrezi mult la calusuri, ar trebui să utilizezi o pilă de unghii cu viteză mai mare pentru a putea elimina fără probleme pielea moartă.

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra pile electrice de unghii?

Versatilitatea unei pile electrice de unghii se datorează în primul rând varietății de modele disponibile. Dar ce variante sunt disponibile? În primul rând, depinde de material. Există modele din titan, ceramică, diamant, safir și piatră. Modelele din titan sunt proiectate pentru aplicații extreme și sunt potrivite în special pentru unghiile cu gel sau ojă acrilică.

De exemplu, le poți folosi pentru a ușura tranziția către unghia naturală. Pilele din ceramică sunt potrivite și pentru picioare și unghii deosebit de dure sau îngroșate. Modelele cu diamant sunt puțin mai moi și deosebit de blânde cu pielea și unghiile. Prin urmare, sunt potrivite și pentru unghiile naturale. Vârfurile de safir sunt și mai moi și sunt perfecte și pentru unghiile naturale, conform https://nailsup.ro

Pe lângă aceste vârfuri abrazive, există și vârfuri speciale de lustruire pentru finisare. Sunt confecționate din silicon, fetru sau stofa si sunt ideale pentru mătuire și pentru lustruirea finală cu luciu ridicat.

Comparativ cu o pilă de unghii obișnuită, versiunea electrică poate fi folosită mult mai flexibil datorită numeroaselor vârfuri interschimbabile disponibile. Mai mult, utilizarea unei pile electrice pentru unghii economisește mult timp și este mult mai plăcut de lucrat cu ea, mai ales dacă este utilizată de către manichiuriste în saloane.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

FOTO Ana-Maria Barnoschi, imagini spectaculoase de la nuntă: „Am avut 4 rochii de mireasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies