Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop

Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop
Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop

Incearca aceasta reteta de pilaf. Acestea sunt secretele calugarilor de la manastirea Prislop.

Ingrediente:

90 gr ciuperci feliate
1 cana de orez
2 cepe mai mici
2 cani cu apa
1 morcov
2 rosii mai mici
2 linguri de ulei vegetal
1 felie de telina
2 ardei grasi
2 catel de usturoi
piper dupa gust
sare

Mod de preparare:

1. Spala orezul si scurge-l de apa.
2. Spala, curata si taie legumele bucatele.
3. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in putin ulei.
4. Dupa 2-3 minute pune condimentele si restul ingredientelor.
5. Dupa cateva minute pune si orezul. Tine pe foc mic, amestecand continuu, vreo 3-4 minute.
6. Toarna apa, acopera vasul si tine pe foc 30-40 de minute.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies