Pippa Middleton este însărcinată pentru a treia oară!

Pippa Middleton
Pippa Middleton si sotul

Sora mai mică a ducesei Catherine, Pippa Middleton, este însărcinată pentru a treia oară! Cum a apărut la un eveniment!

Zilele acestea, Marea Britanie și întreaga lume au sărbătorit Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a-II-a. La evenimentele care au durat câteva zile au participat oameni din întreaga lume, iar una dintre persoanele care a atras atenția a fost Pippa Middleton, sora ducesei Catherine.

Deși este o prezență extrem de rară, Pippa Middleton a avut o adevărată apariție la Jubileul Reginei. Cei care au putut-o vedea pe cumnata prințului William nu au putut să nu remarce faptul că Peppa Middleton este însărcinată din nou!

Citeste si: SECRETUL bine pazit al Pippei Middleton! Cum a reusit sa aiba FUNDUL perfect in ziua nuntii ducesei de Cambridge

Pippa Middleton
Pippa Middleton este insarcinata din nou[Sursa foto: Hepta]

Potrivit reporterilor, Pippa este însărcinată din nou, la doar un an după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

În vârstă de 38 de ani, sora mai mică a lui Catherine și soțul ei, James Matthews, ar urma să devină părinți pentru a treia oară.


Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, pe nume Arthur, precum și o fetiță de 14 luni, pe care o cheamă Grace.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au împlinit 10 ani de la căsătoria lui Kate Middleton cu Prințul William. Ducii de Cambridge au împreună trei copii

Pippa Middleton
Pippa Middleton insarcinata[Sursa foto: Hepta]

Veștile despre sarcină au început să apară pe data de 4 iunie, atunci când Peppa Middleton a avut o apariție rară la evenimentele dedicate Reginei Elisabeta. Aceasta a ales o rochie verde pentru marele eveniment, iar cei prezenți au putut vedea că are o burtică proeminentă, specifică femeilor însărcinate.

Pippa Middleton și-a făcut apariția alături de soțul ei, Matthews, dar și de fratele ei, James Middleton, de soția acestuia, Alizée Thévenet, și de părinții Carole Middleton și Michael Middleton.

Separat, au stat ducesa Catherine alături de prințul William și de copiii mai mari ai cuplului. Prințul Louis, fiul mai mic al cuplului, nu a participat la acest eveniment.

Pippa Middleton a fost domnișoara de onoare a surorii sale, Kate Middleton

Pippa Middleton a devenit cunoscută în toată lumea în 2011, la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William.

Atunci, aceasta a fost domnișoara de onoare a cuplului și a avut parte de o apariție de neuitat. Ținuta sa a fost comentată zile întregi.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii și se pregătesc pentru al patrulea. Ducii de Cambridge își mai doresc o fetiță.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Motivele pentru care Regele George nu a fost de acord cu relația dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies