Pippa, sora ducesei Kate Middleton este insarcinata

Pippa, sora ducesei Kate Middleton este insarcinata
Pippa, sora ducesei Kate Middleton este insarcinata

Nu mai este niciun secret! Pippa Middleton este insarcinata, iar sora ei a fost prima care a aflat vestea cea mare.

Pippa Middleton a confirmat zvonurile care circulau despre cum ca ar fi insarcinata si, mai mult, a declarat ca a trecut de primul trimestru fara greturi dimineata. "Am fost o norocoasa sa trec de 12 saptamani fara greturi dimineata. Am avut o sarcina normala pana acum”, a dezvaluit Pippa Middleton.

Ea si sotul ei, James Mattews, vor avea primul copil, insa Pippa nu renunta la activitatea sportiva, pentru care este cunoascuta ca fiind o impatimita.

"Atunci cand am aflat ca sunt insarcinata mi-am dat seama ca trebuie sa-mi adaptez rutina 4-5 ori pe saptamana a antrenamentelor.”

Kate Middleton a fost prima care a aflar ca sora ei va deveni mama, fapt care a bucurat-o enorm.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop saptamana 8 - 14 iunie 2018. Leii primesc o oferta de nerefuzat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies