Aceasta reteta de piscoturi cu crema de ciocolata este foarte simpla si rapida.
20 piscoturi, 100 g ciocolata, 200 ml frisca, 100 g crema de branza, cafea, 50 g ciocolata, o lingurita unt, fulgi nuca de cocos.
Intr-o cratita se adauga ciocolata rupta bucatele, impreuna cu frisca si se pune pe foc amestecand continuu pana se omogenizeaza, se acopera crema cu folie si se da la rece. Dupa ce s-a racit se mixeaza pana ce isi dubleaza volumul, se adauga crema de branza amestecand bine, fiecare piscot se insiropeaza putin cu cafea, apoi cu un pos se adauga crema de ciocolata, se adauga deasupra alt
piscot insiropat. Se topesc 50 g ciocolata cu untul si se glazureaza piscoturile. Se decoreaza cu nuca de cocos.
Sursa
20 piscoturi, 100 g ciocolata, 200 ml frisca, 100 g crema de branza, cafea, 50 g ciocolata, o lingurita unt, fulgi nuca de cocos.
Intr-o cratita se adauga ciocolata rupta bucatele, impreuna cu frisca si se pune pe foc amestecand continuu pana se omogenizeaza, se acopera crema cu folie si se da la rece.
Dupa ce s-a racit se mixeaza pana ce isi dubleaza volumul, se adauga crema de branza amestecand bine, fiecare piscot se insiropeaza putin cu cafea, apoi cu un pos se adauga crema de ciocolata, se adauga deasupra alt piscot insiropat. Se topesc 50 g ciocolata cu untul si se glazureaza piscoturile. Se decoreaza cu nuca de cocos.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro