Pizza cu patru tipuri de brânză. O adevărată specialitate pentru iubitorii de brânză!

retete de gustare

Pizza cu patru tipuri de brânză

Pizza cu patru tipuri de brânză se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de pizza cu patru tipuri de brânză.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă pizza cu patru tipuri de brânză, preparata așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Pizza cu patru tipuri de brânză

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Brioșe de ciocolată cu cremă de brânză și coacăze roșii. Ia și tu o mușcătură dulce!

retete pentru cina
Pizza cu patru tipuri de brânză[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tartă cu dovleac și portocală. Un amestec de arome... perfect!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

retete de pizza
Pizza cu patru tipuri de brânză[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

Ingrediente pentru aluat

  • 550 g de făină
  • 250 ml apă călduță
  • Drojdie uscată sau proaspătă
  • Sare
  • Ulei de măsline

Ingrediente pentru topping

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • 150 g de brânză Gorgonzola
  • 150 g de brânză Feta
  • 150 g de brânză Roquefort
  • 150 g de brânză Camembert
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 3 căței de usturoi, zdrobiți
  • 3 linguri de busuioc, proaspăt tocat

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie

să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

pizza
Pizza cu patru tipuri de brânză[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă, este să începem prin a prepara aluatul. Așadar, începem prin a aduce un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga făina, pe care am cernut-o în prealabil, un praf de sare, după gust, drojdia, indiferent de alegerea făcută, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unui tel.
  2. În continuare, tot în acest bol, începem să adaugăm, treptat, și apa călduță, timp în care continuăm să amestecăm cu mâna, pentru ca ingredientele să se lege între ele. Procesul se repetă până apa este terminată, iar compoziția noastră s-a transformat într-o cocă. La final, adăugăm și uleiul de măsline, și amestecăm puțin, astfel încât aluatul să nu se mai lipească de pereții bolului.
  3. Imediat apoi, aluatul format se va așeza pe o suprafață plată, pe care am presărat puțină făină, în prealabil, pentru a îl frământa, timp de aproximativ 15 minute.
    În continuare, transferăm coca într-un alt bol, separat, îl acoperim cu o folie alimentară, și îl lăsăm deoparte, timp de aproximativ 30 de minute.
  4. În acest timp, a venit momentul să preîncălzim și cuptorul la o temperatură de 220°C. După acest interval de timp, vom lua aluatul din bol, în vom așeza tot pe o suprafață plată, pe care am presărat puțină făină, în prealabil, iar cu ajutorul unui sucitor, începem să întindem aluatul nostru de pizza, astfel încât să obținem forma dorită, pentru preparat.
  5. În ceea ce privește toate brânzeturile noastre, este necesar să le tăiem în cubulețe de dimensiuni potrivite sau mici, în funcție de preferințe, pentru ca ulterior să le așezăm peste blatul nostru de pizza, lăsând puțin spațiu intre ele. Peste acestea, nu trebuie să uităm să adaugăm și usturoiul, pe care l-am zdrobit în prealabil, ar și busuiocul proaspăt, pe care l-am tocat mărunt, tot anterior.
  6. Acum că pizza este gata de pus în cuptor, vom avea nevoie de o tavă pătrată sau dreptunghiulară, pe care vom așeza hârtie de copt, pentru ca abia apoi să transferăm pizza, direct în tavă. Introducem tava în cuptorul preîncălzit, timp de aproximativ 20 de minute sau până când observăm că începe să se rumenească crusta.
  7. După acest interval de timp, scoatem tava din cuptor, ulterior și pizza din tavă, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

pizza cu 4 tipuri de branza
Pizza cu patru tipuri de brânză[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tartă cu dovleac și portocală. Un amestec de arome... perfect!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies