Pizza cu salam uscat. De ce să mai cumperi, când o poți face chiar la tine acasă?!

retete pentru cina

Pizza cu salam uscat

Pizza cu salam uscat se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Pizza cu salam uscat.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Pizza cu salam uscat, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Pizza cu salam uscat 

Rețeta delicioasă de Pizza cu salam uscat, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Pizza cu salam uscat este de o oră 

pizza cu salam ciuperci si cascaval
Pizza cu salam uscat[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare - 30 de minute 

Timp total - o oră și 30 de minute 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rețeta de Pizza cu salam uscat este pentru 4 persoane 

retete de gustare
Pizza cu salam uscat[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – Pizza cu salam uscat 

Ingrediente pentru blat 

  • 500 g de făină 
  • 20 g de drojdie 
  • o linguriță de sare 
  • o linguriță de zahăr 
  • 200 ml de apă caldă 

ingrediente pentru topping 

  • o cană de suc de roșii 
  • o linguriță de oregano uscat 
  • 200 g de cașcaval 
  • 200 g de salam uscat picant, după preferințe 

Înainte de a începe prepararea

acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

reteta pizza cu salam si cascaval
Pizza cu salam uscat[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Tartă cu cireșe întregi. O altfel de rețetă, în stil american!

Mod de preparare - Pizza cu salam uscat 

  1.  În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de pizza cu salam uscat, este să începem prin a pregăti aluatul. Așadar, vom pune drojdia într-un bol de dimensiuni mai mici, alături de zahăr, dar și de apa călduță, astfel încât să o acopere cu totul.
    În aceste ingrediente vom amesteca până când drojdia se va dizolva, iar ulterior o vom lăsa la crescut. 
  2. În continuare, pe o suprafață plată, vom turna făina, pe care am amestecat o cu sarea, în interiorul căreia vom face un gol, astfel încât să adăugăm după ce a crescut, drojdia, iar apoi treptat ce ne-a mai rămas din apa călduță. Atenție însă! Atunci când pregătim un aluat de pizza, și formam direct pe suprafața de lucru în gol în cantitatea de făină, trebuie să amestecăm cu grijă, pentru ca toate ingredientele să se
    încorporeze, însă începând de la margine către mijloc și nu invers sau nu în alte modalități. Vom continua să amestecăm așa toate ingredientele până când nu se va mai lipi aluatul de mâini, iar ulterior îl vom lăsa să crească, într-un loc călduț. 
  3. Acum a venit momentul, ca după ce am mai crescut puțin, să presărăm făină pe o suprafață plată, pentru a-l întinde. Cu ajutorul unui sucitor, vom întinde pizza noastră, după ce am făcut o bilă, astfel încât să ne iasă o formă rotundă. În funcție de preferințe, din acest aluat pot ieși chiar 2 bucăți de pizza, și nu doar una. Așadar, vom împărți cantitatea noastră în 2 părți cât se poate de egale, pe care ulterior le vom întinde pentru a forma blatul nostru de pizza. 
  4. Odată obținute, vom începe să punem sosul de roșii peste acestea, ulterior vom presăra și oregano, condimentăm cu puțină sare și piper negru măcinat, iar deasupra presărăm cașcavalul pe care l-am dat sunt prealabil, și vom așeza din loc în loc, așa cum ne dorim, feliile de salam uscat picant. 
  5. Pizza se va așeza într-o tavă de cuptor, pe care am așezat deja hârtie de copt, iar ulterior o vom introduce în cuptorul preîncălzit la 240 °C, timp de aproximativ 30 de minute. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și pizza noastră delicioasă din tavă, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete de pizza
Pizza cu salam uscat[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tort cu foi cu miere. Unul dintre cele mai fragede și plăcute torturi!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Înghețată de mango. Un gust fresh, pentru o zi toridă de vară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies