Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, delicioasă și ușor de făcut acasă. Bucură-te de o explozie de arome cu pizza clasică!

pizza cu sunca si masline
Rețetă de Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, delicioasă și ușor de făcut acasă

Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  pizza cu șuncă, ciuperci și măsline. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, preparată exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, absolut delicioase, în doar 6 pași simpli!

Timp de pregătire  – 20 minute

Timp de preparare  – 20 minute

Timp total  – 40 minute

Porții  – 5 persoane

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente – Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline

  • un pachet de aluat de pizza (congelat)
  • o jumătate de cană de sos de roșii
  • o jumătate de cană de ciuperci feliate
  • un ardei gras verde
  • o ceapă roșie mică
  • un sfert de cană de măsline negre feliate
  • un sfert de cană de șuncă praga, tăiată cubulețe mai mari
  • 2 căni de brânză mozzarella mărunțită
  • o lingură de ulei de măsline
  • sare (după gust)
  • piper negru măcinat (după gust)

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 5 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cea mai buna reteta de pizza cu sunca
Rețetă de Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, delicioasă și ușor de făcut acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Sandvișuri triunghi, perfecte pentru prânz sau o cină ușoară

Mod de preparare - Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, este nevoie să preîncălziți cuptorul la o temperatură de 230 de grade Celsius. Înainte de toate, este de menționat faptul că această rețetă de pizza, se poate prepara cu orice alte ingrediente doriți, începând de la piept de pui, vită, ciuperci, porumb, salam, ardei kapia sau orice alte ingrediente doriți, în funcție de preferințe.  

Pasul 2.

 În continuare, este nevoie să  întindeți un pachet de aluat de pizza (congelat), pe care l-am scos înainte din congelator, astfel încât să fie ușor de manevrat, pe o suprafață pe care am presărat puțină făină. Aluatul se va întinde astfel încât să ajungă la dimensiunea și grosimea dorită pentru prepararea rețetei de astăzi de pizza.

Pasul 3.  În continuare, trebuie să întindeți o jumătate de cană de sos de roșii peste aluatul de pizza întins la dimensiuni dorită.

Atenția însă! Este nevoie să lăsăm aproximativ un centimetru la marginea aluatului, pe care să nu punem sos de roșii.  Acum vom presăra deasupra și o cană de brânză mozzarella mărunțită.

cea mai simpla reteta de pizza cu sunca
Rețetă de Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, delicioasă și ușor de făcut acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul 4.  Acum a venit timpul să ornăm pizza  noastră delicioasă, exact așa cum ne dorim. Așadar, vom adăuga o jumătate de cană de ciuperci feliate, un ardei gras verde, tăiat în cubulețe de dimensiuni potrivite, o ceapă roșie mică, tăiată fâșii, dar și un sfert de cană de măsline negre (fără sâmburi), dar și un sfert de cană de șuncă, tăiată cubulețe în prealabil. Toate aceste ingrediente se împrăștie pe toată suprafața în care am întins sosul de roșii.

Pasul 5.  Deasupra, odată ce am așezat toate ingredientele, vom presăra o cană de brânză mozzarella mărunțită, acoperind astfel toate ingredientele. Peste pizza, vom stropi o lingură de ulei de măsline, apoi sare și piper negru măcinat (după gust).

Pasul 6.  Pizza se coace în cuptorul preîncălzit timp de 10-12 minute sau până când crusta este maro-aurie și brânza este topită și rumenită așa cum ne dorim. După acest interval de timp, vom scoate pizza din cuptor și o vom lăsa să se răcească câteva minute înainte de a o tăia și servi, iar rețeta este gata!

Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

pizza cu sunca ciuperci si masline
Rețetă de Pizza cu șuncă, ciuperci și măsline, delicioasă și ușor de făcut acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă delicioasă de Paste cu roșii, ardei gras și cârnați savuroși



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Deliciul sănătății într-un bol! Budincă de chia cu banane, kiwi, rodie și migdale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies