Pizza de casă cu blat pufos se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Pizza de casă cu blat pufos.
Rețetă de Pizza de casă cu blat pufos
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora
Citește și: Care este diferența dintre făina 650 și 000. Înțelegerea tipurilor de făină și cum le folosim în bucătărie
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Timp de preparare- o ora
Timp total- 2 ore
Rețeta este pentru 4 persoane
Ingrediente
Ingrediente pentru aluat
- 600 g de făină
- 60 ml de ulei
- 400 ml de apa
- o linguriță și jumătate de sare, sau după gust
- o linguriță și jumătate de zahăr granulat
- 20 g de drojdie proaspătă sau 7 grame de drojdie uscată
ingrediente
pentru topping- Ketchup
- Cașcaval
- carne de vită gătită, sau alta după preferințe
- ardei jalapeno
Înainte de a începe prepararea
Mod de preparare
- În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă, este să începeți prin a prepara aluatul.
- După acest interval de timp, vom pregăti și pentru topping ul, astfel încât, carnea de vită trebuie gătită, așa cum ne dorim, sau în cazul în care alegem un alt tip de carne, același lucru este valabil, iar ulterior, ketchup-ul se poate pune într-un bol, separat, iar cașcavalul se va rade într-un bol de dimensiuni potrivite, pe răzătoarea cu găuri mici, o cantitate din cașcaval, iar jumătate din cantitatea de cașcaval se va da prin răzătoarea cu găuri mari. Ulterior, ardeii jalapeno se vor tăia rondele și se vor lăsa într-un bol de dimensiuni mai mici, deoparte.
- Acum că avem pregătite și ingredientele, aluatul se va așeza pe o suprafață plată, pe care am făină în prealabil, iar ulterior, îl vom întinde cu ajutorul unui sucitor astfel încât să se potrivească pentru tava noastră de cuptor, pătrată sau dreptunghiulara.
- Vom pregăti și tava, pe care o vom alege, iar ulterior vom așeza pe ea hârtie de copt, iar ulterior vom pune peste aceasta și aluatul nostru pregătit, pentru ca ulterior acesta să fie uns cu ketchup ul din bol, apoi adăugăm stratul de cașcaval pe care l-am dat prin răzătoarea cu găuri mici, pe întreaga suprafață a aluatului, apoi din loc în loc vom așeza și carnea noastră de vită sau alta după preferințe, rondelele de ardei jalapeno, iar nu în ultimul rând, al 2-lea strat de cașcaval, de această dată, cel dat prin răzătoarea cu găuri mari.
- Acum a venit momentul să introducem tava noastră la cuptor, la o temperatură de 220 °C, cuptorul fiind preîncălzit, iar pizza se va coace timp de aproximativ 20 de minute, sau până când vom observa că se rumenește la suprafață. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și preparatul nostru, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.