Pizza de casă cu blat pufos. Ghid pas cu pas pentru a crea o pizza autentică în confortul casei tale!

Pizza de casă cu blat pufos

Pizza de casă cu blat pufos se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Pizza de casă cu blat pufos. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Pizza de casă cu blat pufos, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Pizza de casă cu blat pufos 

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Care este diferența dintre făina 650 și 000. Înțelegerea tipurilor de făină și cum le folosim în bucătărie

Pizza de casă cu blat pufos [Sursa foto: freepik]

Citește și: Masca cu scorțișoară pentru păr, ideală pentru sezonul rece! Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane 

Pizza de casă cu blat pufos [Sursa foto: freepik]

Ingrediente 

Ingrediente pentru aluat 

  • 600 g de făină 
  • 60 ml de ulei 
  • 400 ml de apa
  • o linguriță și jumătate de sare, sau după gust 
  • o linguriță și jumătate de zahăr granulat 
  • 20 g de drojdie proaspătă sau 7 grame de drojdie uscată  

ingrediente pentru topping 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

  • Ketchup 
  • Cașcaval 
  • carne de vită gătită, sau alta după preferințe 
  • ardei jalapeno 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

Pizza de casă cu blat pufos [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare 

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă, este să începeți prin a prepara aluatul. Prin urmare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, care vom începe prin a amesteca apa călduță, cu drojdia, dar și cu zahărul, până când se vor omogeniza cât mai bine cu putință. Odată ce acest lucru a fost realizat, vom adăuga tot în acest bol și uleiul, făina treptat, în timp ce amestecăm, dar și sarea, după gust. Aluatul se amestecă iar ulterior se frământă direct cu mâinile, până când se va dezlipi de bol, dar și de mâinile noastre. Momentan, aluatul se va lăsa la crescut timp de aproximativ o oră, într-un loc călduț, bol pe care îl vom acoperi cu o cârpă curată.
  2. După acest interval de timp, vom pregăti și pentru topping ul, astfel încât, carnea de vită trebuie gătită, așa cum ne dorim, sau în cazul în care alegem un alt tip de carne, același lucru este valabil, iar ulterior, ketchup-ul se poate pune într-un bol, separat, iar cașcavalul se va rade într-un bol de dimensiuni potrivite, pe răzătoarea cu găuri mici, o cantitate din cașcaval, iar jumătate din cantitatea de cașcaval se va da prin răzătoarea cu găuri mari. Ulterior, ardeii jalapeno se vor tăia rondele și se vor lăsa într-un bol de dimensiuni mai mici, deoparte. 
  3. Acum că avem pregătite și ingredientele, aluatul se va așeza pe o suprafață plată, pe care am făină în prealabil, iar ulterior, îl vom întinde cu ajutorul unui sucitor astfel încât să se potrivească pentru tava noastră de cuptor, pătrată sau dreptunghiulara.
  4. Vom pregăti și tava, pe care o vom alege, iar ulterior vom așeza pe ea hârtie de copt, iar ulterior vom pune peste aceasta și aluatul nostru pregătit, pentru ca ulterior acesta să fie uns cu ketchup ul din bol, apoi adăugăm stratul de cașcaval pe care l-am dat prin răzătoarea cu găuri mici, pe întreaga suprafață a aluatului, apoi din loc în loc vom așeza și carnea noastră de vită sau alta după preferințe, rondelele de ardei jalapeno, iar nu în ultimul rând, al 2-lea strat de cașcaval, de această dată, cel dat prin răzătoarea cu găuri mari. 
  5. Acum a venit momentul să introducem tava noastră la cuptor, la o temperatură de 220 °C, cuptorul fiind preîncălzit, iar pizza se va coace timp de aproximativ 20 de minute, sau până când vom observa că se rumenește la suprafață. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și preparatul nostru, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

Pizza de casă cu blat pufos [Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Zacuscă de vinete. Una dintre cele mai ușoare rețete!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte