Bloggerița a explicat cum pregătește pizza de post, perfectă pentru această perioadă.
Gina Bradea reușește întotdeauna să surprindă prin rețetele sale, iar bloggerul culinar încearcă, prin sfaturi utile și diferite trucuri în bucătărie, să ofere noi perspective asupra mâncării și să ne demonstreze că totul este rapid și simplu, dacă ținem cont de câteva lucruri mărunte. Timpul în bucătărie poate fi unul extrem de plăcut, mai ales atunci când știm ceea ce ne dorim să gătim, dar mai ales atunci când primim ajutorul necesar din partea celor care au încercat deja variante inedite sau chiar mâncăruri simple, pe care le putem și noi pune în farfurie.
Cum pregătește Gina Bradea pizza cu legume?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, Gina Bradea a pregătit o rețetă perfectă pentru această perioadă, Postul Paștelui, în care foarte multe persoane aleg să scoată din alimentație mâncărurile ce conțin carne, lapte, brânză și ou. Pentru aceste zile, bucătarul a pregătit o pizza cu legume, iar aceasta a explicat cum a făcut aluatul, ce ingrediente a adăugat în el, iar ulterior a realizat un sos din suc de roșii, oregano și busuioc.
Deasupra a venit cu legumele preferate și totul a mers la cuptor până pizza a fost gata.- 1 kg făină
- 7 g drojdie uscată
- 700 ml apă călduță
- 28 g sare
- 30 ml ulei măsline
- Suc de roșii
- 6 frunze de busuioc
- Oregano
- Ceapă
- Măsline
- ardei gras

Citește și: Horoscop dragoste mai 2025: Zodia care va plânge cu lacrimi amare din cauza persoanei iubite- kanald.ro
„Am scos-o din cuptor, miroase absolut fabulos. Am aici 1 kg de făină, adăugăm 7 g de drojdie uscată și amestecăm bine. 700 ml de apă călduță, 28 g de sare. Punem aluatul la frământat timp de 10 minute. Lăsăm să se odihnească timp de 10 minute. Dăm drumul la frământat tot la viteza a doua și adăugăm 30 ml de ulei de măsline. Îl lăsăm să se frământe acum timp de 5 minute.
