Aceasta reteta cu branza si stafide este atat de usoara, incat o vei prepara chiar maine.
Ingrediente:
Pentru blat:
250 gr faina de grau
250 gr zahar pudra
10 gr praf de copt
50 gr unt
Pentru umplutura:
600 gr branza de vaci semi-degresata
10 gr zahar vanilat
50 gr stafide
coaja de la o lamaie
Alte ingrediente:
250 ml de lapte 1,5%
3 oua medii
50 gr unt
Mod
de preparare:
1. Amesteca faina, zaharul si praful de copt. Omogenizeaza.
2. Unge cu unt o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt. Pune jumatate din compozitia anterioara (cat mai uniform).
3. Amesteca intr-un castron zaharul vanilat, branza de vaci, coaja de lamaie rasa si stafidele.
4. Pune in bol restul de compozitie cu faina. Omogenizeaza si pune in tava (cat mai uniform).
5. Mixeaza ouale cu laptele si cu untul topit si toarna in tava, peste restul ingredientelor.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Ca sa stii cand e gata, efectueaza testul cu scobitoarea.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro