Aceasta reteta de placinta cu carne si sos de mustar este incredibil de gustoasa. Iata cum se prepara.
Ingrediente
O foaie de placinta, 2 cepe, 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua, 3 cartofi, 150 ml lapte dulce, 3 catei de usturoi.
Sos: 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb.
Mod de preparare
Foaia de placinta se asaza intr-o tava tapetata cu unt si faina, peste care se pune compozitia facuta din ceapa tocata fin, pusa la calit în putin ulei, apoi se adauga carnea de vita, carnea de porc, sare, piper, ouale si piureul de cartofi. Piureul se face din cartofii fierti, care se paseaza bine si se amesteca bine cu sare, laptele dulce si cateii de usturoi tocati fin.
Compozitia se inveleste bine cu aluat si se da tava la cuptor timp de 40-45 minute. Dupa ce s-a copt, se serveste cu sos de mustar. Sosul se prepara din mustar, miere de albine, ulei de masline, verdeata tocata si vinul alb amestecate bine.
Sursa
Ingrediente
O foaie de placinta, 2 cepe, 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua, 3 cartofi, 150 ml lapte dulce, 3 catei de usturoi.
Sos: 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb.
Mod de preparare
Foaia de placinta se asaza intr-o tava tapetata cu unt si faina, peste care se pune compozitia facuta din ceapa tocata fin, pusa la calit în putin ulei, apoi se adauga carnea de vita, carnea de porc, sare, piper, ouale si piureul de cartofi.
Piureul se face din cartofii fierti, care se paseaza bine si se amesteca bine cu sare, laptele dulce si cateii de usturoi tocati fin. Compozitia se inveleste bine cu aluat si se da tava la cuptor timp de 40-45 minute. Dupa ce s-a copt, se serveste cu sos de mustar. Sosul se prepara din mustar, miere de albine, ulei de masline, verdeata tocata si vinul alb amestecate bine.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro