Aceasta este o una cu care nu ai cum sa dai gres si o placinta care se va termina cu siguranta imediat ce o vei pune pe masa.
Ingrediente:
- 2 foi groase de placinta
- 120 mililitri crema de prajituri cu vanilie
- 35 grame unt
- 3 oua
- 35 grame zahar
- 45 g. faina de migdale
- 75 g. cacao pudra
Mod de preparare:
Pune intr-un bol untul si zaharul si amesteca-le bine.
Adauga faina de migdale, 2 oua si amesteca din nou. Adauga la final crema de vanilie, cacaoa si amesteca bine pana se omogenizeaza crema.
Tapeteaza o forma de tarta cu una dintre foile de placinta, inteapa aluatul cu furculita si lasa la frigider 15 minute. Peste foaia scoasa de la frigider adauga crema si acopera totul cu ce-a de-a doua foaie. Sigileaza cele doua foi pe lateral.
Da placinta la cuptor la 175 de grade pentru 45 de minute, iar la final unge placinta cu un ou batut.
Sursa
Ingrediente:
- 2 foi groase de placinta
- 120 mililitri crema de prajituri cu vanilie
- 35 grame unt
- 3 oua
- 35 grame zahar
- 45 g.
faina de migdale
- 75 g. cacao pudra
Mod de preparare:
Pune intr-un bol untul si zaharul si amesteca-le bine. Adauga faina de migdale, 2 oua si amesteca din nou. Adauga la final crema de vanilie, cacaoa si amesteca bine pana se omogenizeaza crema.
Tapeteaza o forma de tarta cu una dintre foile de placinta, inteapa aluatul cu furculita si lasa la frigider 15 minute.
Peste foaia scoasa de la frigider adauga crema si acopera totul cu ce-a de-a doua foaie. Sigileaza cele doua foi pe lateral.
Da placinta la cuptor la 175 de grade pentru 45 de minute, iar la final unge placinta cu un ou batut.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro