Plăcintă cu dovleac, mere și vișine în suc propriu, rețeta pregătită de Anna Lesko. “E atât de însiropată. Trebuie să o încercați”

Plăcintă cu dovleac, mere și vișine în suc propriu, rețeta pregătită de Anna Lesko. “E atât de însiropată. Trebuie să o încercați”
Plăcintă cu dovleac, mere și vișine în suc propriu, rețeta pregătită de Anna Lesko. “E atât de însiropată. Trebuie să o încercați”

Anna Lesko a dezvăluit cum pregătește un desert delicios.

Anna Lesko, cunoscuta și îndrăgita artistă, activă în mediul online, împărtășește adesea rețete pentru cei dragi. De această dată, a dezvăluit cum pregătește plăcinte delicioase cu mere, dovleac și vișine, care sunt ingredientele de care are nevoie, dar și cât trebuie să stea aceasta la cuptor pentru a fi gata.

Aluat:

  • 1 kg făină
  • 250 ml apă caldă
  • 3 linguri de ulei
  • Compoziție:
  • 2 kg mere
  • 800 g dovleac
  • 400 g vișine în suc propriu

Pe deasupra:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

  • 4 gălbenușuri
  • 2 linguri de miere
  • 100 g mix semințe

“Vă explic imediat cum am făcut această plăcintă delicioasă cu mere, vișină în propriul ei suc și dovleac.

Cernem făina, 500 de g de făină, la această cantitate o să punem două linguri și jumătate de ulei și 250 de ml de apă călduță. Aș vrea să ne iasă 6. Punem și dovleac, vișină în propriul ei suc. Pentru că aluatul este foarte subțire și cu multă compoziție, va fi perfect. Nu contează că s-a mai rupt un pic.”, a povestit Anna Lesko.

Cum pregătește Ana Lesko plăcinta cu mere, dovleac și vișine în suc propriu

Citește și: Secretul Annei Lesko pentru cârnații de casă delicioși. “O informație valoroasă.”

Citește și: Varză călită cu carne la ceaun, rețetă pregătită de Anna Lesko! Cum pregătește artista, acest fel de mâncare tradițional? „Vom folosi pulpă de porc!"

Înainte de a băga plăcinta la cuptor, o unge cu miere și gălbenuș, pentru a se rumeni și a forma o crustă crocantă. Această plăcintă este realizată cu vișine în suc propriu, perfectă pentru un desert alături de întreaga familie.  “Am pus un pic de miere și gălbenuș și le ungem. Avem plăcinte formate din măr, dovleac și vișină în propriul ei suc, unse cu miere și gălbenuș, iar pe final evident că o să pun niște semințe.

Dăm la 180 de grade, 45 de minute. Aceasta este plăcinta mea cu dovleac, cu mere, cu vișine în propriul ei suc și pe deasupra am uns-o cu gălbenuș și miere. Am pus semințe și este delicioasă. A lăsat foarte multă zeamă, e atât de însiropată și atât de delicioasă. Trebuie neapărat să o încercați.”, a mai povestit artista.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gulaș de vită cu cartofi la ceaun, rețeta Annei Lesko. „Ce culoare frumoasă a căpătat!”

Bendeac a șocat toată țara după moartea lui Cotabiță! De ce nu a vrut să se împace cu el

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Soția lui Gabriel Cotabiță, adevărul despre starea de sănătate a artistului: "Era riscant"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan în serialul Inimă rebelă, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs celebra actriță 

Adevărul despre moartea lui Gabi Cotabiță! România, în șoc


Cookies