Aceasta reteta de placinta este delicioasa si se prepara rapid.
Ingrediente
250 g macaroane, 2 oua, 2 linguri branza, 3 linguri unt, 1/2 ceasca lapte, 250 g carne, o ceapa, 250 g foi de placinta din comert.
Mod de preparare
Se fierb macaroanele si se scurg. Se trece carnea prin masina de tocat si se caleste in unt cu o ceapa tocata marunt.
Se toarna cate putina apa si se mai tine pe foc pana scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. In forma imbracata cu foile de placinta se asaza jumatate din macaroane, se intinde apoi carnea si se pune deasupra restul de macaroane. Se acopera cu foile de placinta, se unge cu unt si se da la cuptor. Se serveste cu sos de rosii.
Sursa
Ingrediente
250 g macaroane, 2 oua, 2 linguri branza, 3 linguri unt, 1/2 ceasca lapte, 250 g carne, o ceapa, 250 g foi de
placinta din comert.
Mod de preparare
Se fierb macaroanele si se scurg. Se trece carnea prin masina de tocat si se caleste in unt cu o ceapa tocata marunt. Se toarna cate putina apa si se mai tine pe foc pana scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. In forma imbracata cu foile de placinta se asaza jumatate din macaroane, se intinde apoi carnea si se pune deasupra restul de macaroane.
Se acopera cu foile de placinta, se unge cu unt si se da la cuptor. Se serveste cu sos de rosii.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro