Placinta cu mere, vegetariana si fara coacere - Reteta de care te vei indragosti

Placinta cu mere, vegetariana si fara coacere - Reteta de care te vei indragosti
Placinta cu mere, vegetariana si fara coacere - Reteta de care te vei indragosti

Fara gluten, vegetala si fara coacere acestea sunt cele trei calitati esentiale ale unui desert sanatos si asa suna si reteta de placinta cu mere ce urmeaza si pe care o poti prepara rapid.

Ingrediente    

450 grame seminte de floarea soarelui crude

250 grame stafide

4 mere

Scortisoara, vanilie

1 lingura suc de lamaie

1-2 lingurite de miere de albine

Mod de preparare

Intr-un robot de bucatarie pune semintele de floarea soarelui, 200 de grame de stafide si mixeaza pana cand ingredientele se transforma intr-o pasta.

In 2/3 din compozitie adauga mierea si amesteca bine pentru a se omogeniza. Restul compozitiei trebuie sa ramana mai faramicioasa, pentru ca o vei pune la final peste placinta.

Intr-o tava rotunda, pune stratul de seminte, stafide si miere, preseaza bine cu o lingura si pune tava la frigider pana cand crusta se intareste.

Citeste continuarea pe Mooza.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Placinta turnata cu mere - reteta delicioasa si usoara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies