Aceasta reteta va fi cu siguranta pe placul tuturor invitatilor tai. Iata cum se prepara.
1 piept de pui, 3 oua, 250 g branza, 3 linguri smantana, 2 linguri pasta de tomate, 2 catei usturoi, 500 g faina, 1 cub drojdie, sare, o lingura zahar, 200 ml apa calduta, cascaval.
Faina se cerne, se face o gaura in mijloc si se pune drojdia, sare, zahar si putina apa, se amesteca, dupa care se framanta un aluat nelipicios. Se acopera si se lasa 30 de minute la dospit. Carnea se taie bucati si se fierbe. Se amesteca ouale batute cu branza si smantana, sare dupa gust, usturoiul pisat. Se intinde o foaie mai mare decat diametrul tavii in care se coace placinta. Se asaza aluatul in tava, se desface pasta de tomate cu 2 linguri cu apa si se adauga peste aluat, se pun bucatile de carne si amestecul de oua. Se trag putin marginile peste umplutura, apoi se intinde alta foaie mai mica si se asaza deasupra. Se unge cu ou si se presara cascaval ras deasupra. Se coace pana se rumeneste frumos.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro