Daca vrei sa mananci ceva delicios, incearca aceasta combinatie de branza sarata, iaurt si struguri.
Ingrediente
600 g iaurt, 6 oua, 1 pachet foi de placinta, 200 g struguri albi, o lingura zahar, 50 g telemea, sare.
Mod de preparare
Se bat ouale cu sare si zahar pana amestecul devine pufos. Se adauga iaurtul, se amesteca, apoi se pun si boabele de struguri. O tava sau un vas de Jena se tapeteaza cu hartie de copt, se pun cateva foi de placinta, se toarna cam jumatate din amestecul de iaurt si oua.
Restul foilor de placinta se pun deasupra, apoi se toarna compozitia ramasa. Se rade telemea deasupra si se coace in cuptorul preincalzit, aproximativ 60 de minute, pana se rumeneste.
Sursa
Ingrediente
600 g iaurt, 6 oua, 1 pachet foi de placinta, 200 g struguri albi, o lingura zahar, 50 g telemea, sare.
Mod de preparare
Se bat ouale cu sare si zahar pana amestecul devine pufos.
Se adauga iaurtul, se amesteca, apoi se pun si boabele de struguri. O tava sau un vas de Jena se tapeteaza cu hartie de copt, se pun cateva foi de placinta, se toarna cam jumatate din amestecul de iaurt si oua. Restul foilor de placinta se pun deasupra, apoi se toarna compozitia ramasa. Se rade telemea deasupra si se coace in cuptorul preincalzit, aproximativ 60 de minute, pana se rumeneste.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro