Aceasta reteta de placinta cu branza sarata are gustul copilariei. Este delicioasa!
Umplutura pentru placinta cu branza este usor de realizat, trebuie decat sa faramam branza telemea cu o furculita, dupa care o amestecam si o omogenizam cu branza dulce si cu trei galbenusuri de ou care au fost batute in prealabil.
Desert din doar 2 ingrediente! Rapid, crocant si delicios!
Dupa ce aluatul a crescut, l-am impartit in doua si am intins doua foi pe o suprafata de lucru pe care am pus putina faina inainte.
Am tapetat o tava cu hartie de copt, am pus prima foaie pentru placinta cu branza, am adaugat umplutura si am distribuit-o uniform, dupa care am pus deasupra cea de-a doua foaie de aluat.
Am ridicat usor marginile foii de jos si le-am presat peste cea de deasupra pentru ca umplutura de branza din placinta sa nu iasa in timpul coacerii.
Pentru a obtine o crusta aurie am uns placinta cu un galbenus batut, dupa care am dat-o la cuptor timp de 25-30 de minute.
Noi am pus tava pe gratarul de sus al cuptorului la foc intre minim si mediu pentru ca placinta cu branza sa nu se arda.Sursa: PetitChef.ro