„Plâng, că nu pot să mă abțin” Jador, în lacrimi pe Instagram! Ce s-a întâmplat cu artistul?

„Plâng, că nu pot să mă abțin” Jador, în lacrimi pe Instagram! Ce s-a întâmplat cu artistul?
„Plâng, că nu pot să mă abțin” Jador, în lacrimi pe Instagram! Ce s-a întâmplat cu artistul?

Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Artistul le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi.

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul are o poveste de viață emoționantă, provenind dintr-o familie care a fost adesea încercată de greutățile vieții. Astfel, este un exemplu pentru mulți dintre fanii săi, care îl apreciază pentru voința de care a dat dovadă de-a lungul timpului, aceea de a-și depăși condiția socială și de a ajunge acolo unde este în prezent.

Chiar dacă acum se bucură de un succes extraordinar și de o situație financiară înfloritoare, Jador nu poate să uite de momentele în care nu era atât de bine din punct de vedere financiar.

Jador și-a îngrijorat fanii atunci când a apărut plângând 

Citește și: „Totul e bine.” Jador a revenit cu un mesaj în mediul online, după ce a ajuns de urgență la spital, în prima zi de Paște. Care este starea actuală a artistului

Jador, în lacrimi pe Instagram!
Jador, în lacrimi pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Jador păstrează adesea legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. De curând, însă, fanii artistului au fost îngrijorați când acesta a apărut cu ochii în lacrimi pe Instagram. Jador se afla la filmările unui clip, moment în care și-a adus aminte de toate greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții și a simțit nevoia să împartă cu urmăritorii săi din mediul online această suferință.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Artistul a filmat o piesă specială pentru românii care se află în străinătate și le-a trimis acestora un mesaj cu ochii în lacrimi.

 „ Sunt la videoclip. Pentru toți românii care sunt plecați în străinătate și filmez clipul. Îmi pare foarte rău că mi-ați trimis clipurile astea și plâng, că nu pot să mă abțin.

Mi-ați trimis clipurile astea. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu pot să mă abțin. Nu pot să dau play la clip. Vă iubesc! ”, a mărturisit Jador, pe Instagram.

Jador, mesaj tranșant pentru cei care l-au judecat

Citește și: „Avem foarte multă treabă împreună.” Ce a declarat Andreea Bălan, după ce a apărut alături de Jador la miezul nopții. Ce relație au cei doi

Jador, în lacrimi pe Instagram!
Jador, în lacrimi pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Printre cuvintele de apreciere pentru fanii săi, Jador a ținut să îi taxeze și pe cei care de-a lungul timpului l-au judecat pentru situația lui financiară din prezent.

Artistul a reușit prin multă muncă să depășească lipsurile financiare din copilărie și să își câștige proprii bani încă de la o vârstă fragedă.

  Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos. Habar n-au ce înseamnă să muncești de la 14 ani. Oameni care muncesc. M-au emoționat foarte tare clipurile astea. Nu pot să filmez. Oamenii care au bani să vă binecuvânteze Dumnezeu cu tot ce e mai bun .”, a mai spus Jador, pe Instagram.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„În comunitatea de rromi, părinții hotărăsc să-ți ia nevasta pe care o vor ei și nu te întreabă nimic.” Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies