Planta care absoarbe fumul de tigara din casa

Planta care absoarbe fumul de tigara din casa
Planta care absoarbe fumul de tigara din casa

Daca nu poti renunta la fumat si rudele sau prietenii tai se plang ca in casa ta miroase incontinuu a tutun, poti apela la acest mic truc pentru a improspata aerul.

Schefflera poate absorbi rapid fumul de tigara din locuinta ta. Planta neutralizeaza mirosul de nicotina si de gudron, eliminand oxigen.

Vrei sa renunti la fumat? Incearca aceasta reteta

Aceasta nu este, singura planta care poate purifica aerul din casa ta. Chamaedorea, denumita si "planta-paianjen", absoarbe aproximativ 90% din monoxidul de carbon si vaporii de formaldehida din apartament. Planta are nevoie de lumina medie- lipsa acesteia ii face rau iar excesul ii arde frunzele.

In sezonul rece trebuie tinuta intr-o camera in care sa fie cel putin 14 grade Celsius. Vara trebuie udata mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

VIDEO! Cum sa scoti rapid mirosul de usturoi de pe degete!

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies