PLANUL SECRET al lui Nelson Mondialu'! E şocant ce vrea să-i facă Biancăi! Nici Livian nu poate să-l oprească..."O să vedeţi voi"

PLANUL SECRET al lui Nelson Mondialu'! E şocant ce vrea să-i facă Biancăi! Nici Livian nu poate să-l oprească...
PLANUL SECRET al lui Nelson Mondialu'! E şocant ce vrea să-i facă Biancăi! Nici Livian nu poate să-l oprească..."O să vedeţi voi"

Nelson Mondialu', plan secret pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Uite ce vrea să-i facă!

Bianca şi Livian sunt fericiţi că, în sfârşit, Nelson Mondialu' a acceptat-o pe frumoasa brunetă şi vorbeşte foarte frumos despre ea. Mai mult decât atât, simpaticul om de afaceri a declarat că abia aşteaptă să-i devină socru tinerei.

" E cea mai frumoasă, curată şi cinstită concurentă din casă", a declarat protagonistul nostru după ce a cunoscut-o pe iubita fiului său.

Ei bine, toţi au fost miraţi de schimbarea la 180 de grade a lui Nelson şi l-au acuzat că ori are un plan secret să-l despartă pe fiul lui de Bianca, ori a jucat teatru până acum ca să-şi ajute băiatul să facă multe materiale şi să fie în centrul atenţiei la emisiune.

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi de la Puterea Dragostei are o relaţie cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nelson Mondialu', plan secret pentru Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu știu ce fac aștia acolo"

Deocamdată însă, se pare că singurul plan al controversatului afacerist cu sute de mii de vizualizări pe youtube este să o...îngraşe pe viitoarea lui noră. I se pare că Bianca este prea slabă şi vrea să-i pregătească tot felul de preparate gustoase de Sărbători, să o ajute să pună câteva kilograme, să fie "sănătoasă şi puternică", dacă vrea să-i dăruiască un nepot.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, lovitură dură pentru foștii iubiți! ”Pe el l-am iubit cel mai mult” Cum arată bărbatul cu care tânăra voia să se căsătorească

Şi acum, când a mers în Turcia, bărbatul le-a dăruit Biancăi şi lui Livian alimente care mai de care mai bogate în calorii. Nelson nu s-a dus la Istanbul cu mâinile goale, ci încărcat cu jumări, cârnaţi, caş şi brânză.

¨ Le-am anchetat pe toate. Cu Biblia, cu tot. Bianca e cea mai cuminte și cea mai frumoasă. Oconașu are porțile deschise. Nu știu ce fac aștia acolo de o arată mai urâtă, dar e de o frumusețe...", a spus Nelson Mondialu după "incursiunea" la Puterea Dragostei.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! A început să ţipe şi să spună că nu mai suportă! Vezi ce a păţit frumoasa şatenă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies