Pleacă de la Puterea dragostei pentru bărbatul iubit: „Vreau să încerc”

Pleacă de la Puterea dragostei pentru bărbatul iubit: „Vreau să încerc”
Pleacă de la Puterea dragostei pentru bărbatul iubit: „Vreau să încerc”

Concurenta vrea să plece din emisiune, de dragul bărbatului iubit.

După ce a recunoscut că încă este îndrăgostită de Jador, Ella de la Puterea dragostei a luat o decizie radicală.

Concurenta a decis să se descalifice pentru a fi alături de artist, iar decizia sa a luat pe toată lumea prin surprindere. Ella nu mai vrea să stea în emisiune și vrea să demonstreze puterea dragostei afară, acolo unde se află Jador de câteva săptămâni.

Jador i-a cerut de nenumărate ori în ultimele zile să iasă din emisiune pentru a se cunoaște mai bine în afara casei și departe de camerele de filmat.

Bineînțeles că gestul Ellei a fost intens comentat de către colegii săi, mai ales de către Iancu, cel care a fost la un pas de a forma un cuplu cu Ella.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a încălcat regulile de dragul lui Jador: „Care este problema?”

Citeste si: S-au căsătorit de Crăciun?! Cum au apărut Bogdan Mocanu și Andra Volos

Citeste si: Moment amuzant în culisele Puterea Dragostei! Roxana si Denisa vorbesc despre iubiții lor! Primele declarații despre Turcu ”Nu cred că o să reziste aici” VIDEO EXCLUSIV

Iancu i-a sugerat Ellei că face o mare greșeală pentru că Jador a mai făcut aceste lucruri și în trecut, iar zilele trecute chiar le-a transmis fanilor un mesaj în legătură cu îndrăgita concurentă.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Jador, despre ce s-a întâmplat la Londra cu Ella: „Consider că aveți dreptul să știți acest lucru...”

„Dragi oameni, dragi Jadorasi!
Îmi doresc sa va transmit un lucru și sper sa fiu înțeles! Îmi doresc din suflet sa nu mai faceți postări la adresa mea și a Ellei, nu mai insistați pe acest subiect!

Între mine și Ella ce-a fost, a fost..este

de domeniul trecutului...Eu cu Ella nu mai am nicio legătură, nicio relație și probabil nici nu vom avea vreodată...în momentul de față fiecare este pe drumul lui...fiecare face ceea ce considera ca e mai bine pentru el....știu ca sunteți multe persoane cu păreri diferite...dar trebuie sa înțelegeți un lucru...

Eu voi face întotdeauna ceea ce consider ca este mai bine, ceea ce consider ca ma va face fericit! Vă mulțumesc pentru sprijin, pentru susținere, pentru simplul fapt ca îmi sunteți alături chiar dacă sunt greu de înțeles uneori! Asta am simțit sa va transmit în acest moment!

Consider ca e mai bine asa, consider ca aveți dreptul sa știți acest lucru!”, a scris Jador pe pagina sa, iar mulți fani l-au încurajat și l-au sfătuit să facă ceea ce este mai bine pentru el.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ella de la Puterea dragostei a încălcat regulile de dragul lui Jador: „Care este problema?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies