Pleci la mare? Uite ce sa nu cumperi niciodata de pe plaja si cum poti sa-ti mentii silueta!

Pleci la mare? Uite ce sa nu cumperi niciodata de pe plaja si cum poti sa-ti mentii silueta!
Pleci la mare? Uite ce sa nu cumperi niciodata de pe plaja si cum poti sa-ti mentii silueta!

Doctorul Andrei Laslau iti spune ce poti manca la plaja pentru a-ti mentine sanatatea si silueta.

„Multe persoane mananca nespalate pe maini, lucru care poate duce la declansarea unei enterocolite. In plus, se cumpara tot felul de alimente de la comerciantii ambulanti, care au fost tinute in soare mult timp, lucru periculos pentru sanatate. De asemenea, mici si carnatii nu sunt recomandati pentru ca prin prepararea lor insuficienta pot aparea diverse afectiuni digestive”, afirma dr. Laslau.

Pentru mentinerea siluetei se pot consuma urmatoarele alimente.

„La micul dejun se poate consuma un ou fiert cu o bucata de branza sau o felie de paine cu putin unt, o salata din rosii si castraveti sau un iaurt simplu. Pe plaja este important sa se consume doi litri de apa sau ceaiuri caldute, in niciun caz alcool in exces. Pranzul poate consta intr-o ciorba de pui a la grec sau intr-o felie, doua de carne slaba preparata la gratar cu o salata si cu un pahar de vin, iar pe seara peste”, adauga medicul.


Vara este de preferat sa se consume mezelurile. In ceea ce priveste consumul de dulciuri, se poate opta pentru inghetata sau pepene rosu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

##VIDEO14164##



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies