Pluşica de la Puterea Dragostei a dat lovitura! Uite cu ce se ocupă de ceva timp şi ce poze "CRIMINALE" şi-a făcut! "Nu m-am obişnuit cu asta! EXCLUSIV!

Pluşica de la Puterea Dragostei a dat lovitura! Uite cu ce se ocupă de ceva timp şi ce poze
Pluşica de la Puterea Dragostei a dat lovitura! Uite cu ce se ocupă de ceva timp şi ce poze "CRIMINALE" şi-a făcut! "Nu m-am obişnuit cu asta! EXCLUSIV!

Pluşica de la Puterea Dragostei a dat lovitura! Uite cu ce se ocupă de ceva timp şi ce poze superbe şi-a făcut!

Raluca Marina sau "Pluşica", aşa cum o alintă apropiaţii, dar şi susţinătorii ei, este una dintre cele mai frumoase foste concurente de la Puterea Dragostei. Superba blondă cu ochii albaştri are o mulţime de contracte de imagine, chipul ei angelic, formele voluptuoase, dar şi notorietatea transformând-o într-un promotor de brand-uri apreciat în România. Ei bine, nu putem să spunem că suntem surprinşi, protagonista noastră fiind şi extrem de fotogenică şi senzuală.

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil"

Mai mult decât atât, Pluşica a primit mai multe oferte de a juca în videoclipuri muzicale, protagonosta noastră acceptându-le însă doar pe cele care o avantajau.

Pluşica a dat lovitura! "Acum mă recunoaște lumea pe stradă"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Raluca Marina Gheorghe are 20 de ani și a lucrat ca hairstylist până anul trecut. Emisiunea ”Puterea dragostei” a transformat-o peste noapte într-o adevărată vedetă. ” Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta ”, spune Plușica.

În câteva luni a ajuns de la 1000 de urmăritori pe Instagram la aproape 300.000! A rămas însă o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă. Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil și are doi frați vitregi după tată. Se descrie ca fiind bună la suflet, urăște minciuna și spune că îi place să spună mereu lucrurilor pe nume.

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

Foto la piscină: Radu C. Munteanu



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Prima apariție a Siminei de la Puterea Dragostei în costum de baie după ce s-a zis că e gravidă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies