Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!
Plușica de la Puterea dragostei, schimbare uluitoare de look!

Cum arată acum Plușica.

Plușica de la Puterea dragostei și-a luat prin surprindere fanii. După ce a slăbit foarte mult, Raluca Marina și-a schimbat și look-ul.

Dacă în timpul emisiunii Plușica a optat pentru o nuanță de blond, fosta concurentă de la Puterea dragostei a decis să își taie părul. În plus, aceasta l-a și vopsit, iar schimbarea este mai mult decât evidentă.

Fanii au remarcat rezultatele imediat și au complimentat-o pentru faptul că a reușit să dea jos câteva kilograme bune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu mai mănânc dulciuri, am renunțat la pâine și nu mai beau suc. În plus, încerc să mănânc sănătos. Altceva nu am făcut. Până acum am slăbit 3 kilograme ”, a declarat Marina pentru wowbiz.ro.

De când a ieșit din casa Puterea dragostei, Raluca Marina este tot mai curtată și are parte de o mulțime de colaborări.

Recent, aceasta a apărut în videoclipul lui Geo Dragnea, un manelist celebru.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prima reacție a Plușicăi de la ”Puterea Dragostei” după ce Culiță Sterp s-a întors la Carmen de la Sălciua


Deși neasumată, relația dintre Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp a fost una plină de pasiune, cei doi împărtășind momente pasionale, în mare secret.

Cu toate acestea, Culiță Sterp s-a întors în brațele frumoasei Carmen de la Sălciua, iar Plușica de la ”Puterea Dragostei” a rămas fără un amic atât de apropiat precum era simpaticul cântăreț de muzică de petrecere.

Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp, relație de o vară


Luna august i-a ”prins” pe Plușica de la ”Puterea Dragostei” și pe Culiță Sterp împreună. Astfel, într-unul dintre cluburile de fițe din Mamaia, cei doi și-au făcut de cap, alături de o gașcă întreagă, din care nu a lipsit Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” sau sora lui Culiță Sterp, Ileana, cu iubitul ei.

Și, spun sursele noastre, între ei nu mai există... tatonări, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp dând frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt. ”Chiar dacă nu s-au sărutat de față cu toată lumea, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță au dat de înțeles tuturor că sunt împreună. De altfel, mai tot timpul au stat lipiți unul de celălalt, se atingeau ”ca din întâmplare”, iar privirile și vorbele pe care le schimbau au fost suficient de clare pentru toți cei de față: sunt împreună.
Sunt la început, de aceea nici nu își asumă relația, pentru amândoi e mai bine să pară singuri, să fie ”abordabili”, dar între ei este, la modul cel mai clar, ceva. De altfel, ei tot încercau să rămână singuri, să stea între patru ochi, iar din postările de pe conturile lor de socializare își dă oricine seama că au o relație. Oricum, noaptea, sau, mă rog, dimineața, după club, au rămas doar ei doi”, ne-a spus un martor al respectivelor momente dintre Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies