Poarta bijuterii in stilul Sofiei Vergara! Iata care sunt accesoriile preferate ale vedetei!

Poarta bijuterii in stilul Sofiei Vergara! Iata care sunt accesoriile preferate ale vedetei!
Poarta bijuterii in stilul Sofiei Vergara! Iata care sunt accesoriile preferate ale vedetei!

Una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, Sofia Vergara este faimoasa nu doar pentru rolurile ei si formele de invidiat, cat si pentru outfit-urile sofisticate si bijuteriile pe care le poarta. Adopta si tu stilul ei!

Cu o voce sexy si corp de zeita, Sofia Vergara, vedeta serialului Modern Family, este una dintre cele mai populare staruri de la Hollywood. Mai mult, fie ca isi promoveaza linia de imbracaminte dintr-un mare lant de magazine din SUA, fie ca isi face aparitia pe covorul rosu, Sofia este un adevarat fashion icon, care stie cum sa atraga de atentia de fiecare data prin stilul sexy, sofisticat. La 42 de ani, este o femeie frumoasa, dezinhibata, naturala si inteligenta!

Privita ca fiind prototipul stilul glamour de la Hollywood, Vergara prefera stilul clasic si elegant, in toate aparitiile

sale. Desi de-a lungul timpul a experimentat o multime de stiluri vestimentare, de la casual chic la sexy, un singur lucru a ramas neschimbat: felul in care reuseste sa imprime fiecarei tinute stilul personal. Siguranta de sine este unul din motivele pentru care Sofia arata intotdeauna fabulos!

Pentru cineva bine "inzestrat" de Mama Natura, ea stie exact cum sa-si puna in valoare formele senzuale asa incat sa obtina un look care o avantajeaza.

Pe langa decolteul sexy si rochiile mulate, stilul Sofiei Vergara se mai face remarcat prin ceva – bijuteriile opulente, in special cerceii tip candelabru, sunt preferatele vedetei!

Iti place stilul ei? Noi am facut un top 5 al celor mai frumosi cercei purtati de vedeta, dar si cateva sugestii de bijuterii care sunt in exact in stilul Sofiei, din partea atelierului Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Preferata tuturor  la premiile Emmy din 2013 a fost, Sofia Vergara a facut o figura de stil. Si nu doar datorita rochiei rosii, tip sirena, pe care a purtat-o, ci mai ales cerceilor care au atras toate privirile. Rubine, safire si smaralde- elementele cheie si secretul reusitei acestei tinute.

Cum ii poti purta si tu?  La o rochie eleganta, uni (intr-una din culorile celor trei cristale).

Astfel de cercei sunt suficienti pentru a-ti accesoriza tinuta. Evita sa mai porti colier, in schim poarta inel si bratara in aceleasi nuante.

Sugestiile Crystal -Fashion: cercei Frame Sofia, din doua marimi de cristale rotunde si un cristal para, imbracate in cristale marunte. Asorteaza-i cu bratara Double Elastic Rivoli Chaton si inel Frame Oval.

O aparitie la fel de spectaculoasa, care a primit numai critici pozitive, a fost cea de la premiile Globurile de Aur, in anul 2012.

Actrita a purtat o minunata rochie semnata Vera Wang, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei cu diamant. Rezultatul – o tinuta regala!

Cum ii poti purta si tu? La o tinuta de seara- fie ca e vorba de un eveniment important, o seara in club sau o cina eleganta. Uita de colier, dar poarta o bratara cuff si un inel voluminos sau mai multe inele suprapuse.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sugestiile Crystal-Fashion: cercei Dayana Earrings mari, lati, perfecti pentru un chip in forma patrata. Poarta-i cu bratara Swan si inele Chaton Ring.


Tot in 2013, la CFDA Fashion Awards, Sofia a reusit inca o data sa fure toate privirile! Si de data aceasta, starul a optat pentru bijuterii din diamante si smaralde.
Si chiar daca colierul a fost piesa de rezistenta, cerceii nu au trecut neobservati, caci intreg ansamblul a fost unul cu adevarat statement!

Cum ii poti purta si tu? Cerceii tip ear drop, se potrivesc perfect la un colier statement, in voga sezonul acesta! Asorteaza-i la culoarea tinutei sau poarta-i ca pata de culoare.

Sugestiile Crystal Fashion: cercei Angelina din cristal Chaton& Para in montura mulata pe piatra din tombak, placat cu argint, pe tija si surub din argint. Poarta-i cu bratara Rivoli Chaton Elastic si colier Sophia Necklace.


Anul 2011 i-a adus Sofiei premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-n serial de comedie, la NAACP Image Awards. Iar vedeta s-a ridicat la inaltimea asteptarilor in acea seara – a purtat o rochie neagra, eleganta, si o fabuloasa pereche de cercei!

Cum ii poti purta si tu? Cu parul strans, asa incat toata lumea sa-ti admire cerceii! Se potrivesc perfect la o rochie fara bretele, cu un inel voluminos si o bratara stralucitoare.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Sugestiile Crystal Fashion: cercei Ofelia din Cristale sew-on navette si pear cu gaura, decorate cu cristale marunte in ciment alb, pin si surub din argint. Poarta-i cu bratara Bicon 3 Rows Zig-Zag si inel Mobile Middle.


In acelasi an, de data aceasta la premiile Emmy, Sofia a facut o alegere indrazneata, purtand o pereche de cercei extra-voluminosi, stralucitori, bogati in detalii elaborate. Alegerea ei a fost excelenta, dovada fiind faptul ca bijuterii au fost considerate drept cele mai spectaculoase ale editiei.

Cum ii poti purta si tu? Daca optezi pentru un astfel de model voluminos de cercei, incearca sa porti o tinuta cat mai simpla, dar eleganta, asa incat sa nu-ti incarci vizual outfit-ul.

Sugestiile Crystal Fashion: cercei Mini Emerald Chandelier, din cristale Drop si bicone pe furnituri din argint. Poarta-i cu inel Double Oval-Pear si bratara Rivoli.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies