„Poate fi ținut la frigider până la 10 zile și 1-2 luni la congelator!” Rețeta de sos pesto cu spanac, urzici și migdale a lui chef Joseph Hadad!

„Poate fi ținut la frigider până la 10 zile și 1-2 luni la congelator!” Rețeta de sos pesto cu spanac, urzici și migdale a lui chef Joseph Hadad!

Află din rândurile următoare care este rețeta de sos pesto cu spanac, urizici și migdale a lui chef Joseph Hadad. Înlocuiește sosul din comerț cu o variantă naturală!

Chef Joseph Hadad este foarte activ în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Cunoscutul bucătar postează adesea filmulețe în care prezintă cele mai gustoase preparate, explicând modul de preparare al acestora. De data aceasta, chef Joseph Hadad a pregătit o rețetă naturală de sos pesto cu spanac, urzici și migdale.

Sosul pesto este foarte utilizat în special în rețetele de paste, dar și la alte preparate. Acesta se găsește în comerț, aproape în toate magazinele alimentare. Cu toate acestea, pregătirea sa în casă reprezintă o alternativă mult mai sănătoasă și mai gustoasă.

Rețeta de sos pesto cu spanac, urzici și migdale a lui chef Joseph Hadad

Citește și: „Pentru un plus de aromă, puteți adăuga un strop de lămâie și puțin pătrunjel sau coriandru tocat pentru decor.” Rețeta de supă cremă de broccoli a lui chef Joseph Hadad

Rețeta de sos pesto cu spanac, urzici și migdale a lui chef Joseph Hadad [Sursa foto: freepik]

Citește și: „Serviți cald cu coriandru tocat deasupra și orez alb.” Rețeta de pui brazilian cu lapte de cocos a lui chef Joseph Hadad!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de chef Joseph Hadad, pentru a prepara acest sos avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 3 linguri de parmezan ras;
  • 5 caței de usturoi;
  • 80 g de urzici;
  • 150 g de spanac;
  • 200 g de busuioc (doar frunzele);
  • 300 ml de ulei de măsline;
  • 80 g de migdale prăjite;
  • sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Chef Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid, iar rezultatul cu siguranță că va fi superior celui din comerț. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de cunoscutul bucătar, acest sos poate fi păstrat în frigider până la 10 zile și în jur de 2 luni la congelator, astfel încât îl veți putea folosi pentru o perioadă mai lungă de timp.

„1. Opăriți urzicile 1 minut, apoi spălați bine cu apă rece si stoarceți.
2. Pasați toate ingredientele până când se formează sosul. Dacă este nevoie, opriți și apăsați ingredientele cu o spatulă. Serviți cu paste, burrata sau preparatul favorit. Poftă bună!
TIPS: Poate fi ținut la frigider până la 10 zile si 1-2 luni la congelator. ”, a scris chef Joseph Hadad pe pagina sa de Instagram.

 

Rețeta de sos pesto cu spanac, urzici și migdale a lui chef Joseph Hadad [Sursa foto: freepik]

Chef Joseph Hadad [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„O să o las 10 minute înainte să o pun, ca acest griș să se umfle și să îngroașe un pic umplutura!” Rețeta de plăcinte poale-n brâu moldovenești a Mirelei Vaida!

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină