„Poate pe unde vă mai invitați primești și un tricou sau o cămașă. Vine toamna.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit comentarii negative din partea celor de acasă

„Poate pe unde vă mai invitați primești și un tricou sau o cămașă. Vine toamna.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit comentarii negative din partea celor de acasă
„Poate pe unde vă mai invitați primești și un tricou sau o cămașă. Vine toamna.” Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit comentarii negative din partea celor de acasă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se remarcă prin prezența lor activă și constantă pe platformele de socializare, unde își dezvăluie viețile într-un mod transparent și sincer.

Prin intermediul videoclipurilor frecvent postat, acești doi îndrăgiți ai mediului online dezvăluie atât momentele lor de bucurie și relaxare, cât și provocările cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Citește și: Tartă cu piersici și cremă de vanilie. Incearcă și tu gustul de acasă, fresh!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit comentarii negative din partea celor de acasă, după ce au postat un videoclip pe rețelele de socializare

Cu toate acestea, cea mai recentă acțiune a lor nu a fost cu siguranță bine primită de comunitatea online, stârnind o avalanșă de critici din partea internauților.

Criticile au fost intense, iar motivul principal a fost faptul că Gabriela și Tavi s-au filmat în timp ce luau masa alături de fiicele lor. Această decizie de a documenta un moment atât de personal și privat a provocat o reacție puternică din partea celor de acasă.

După ce au trecut cu brio peste valul inițial de emoții legate de prima zi de școală a fetițelor lor, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au decis să sărbătorească acest moment special și au plecat împreună cu micuțele la un restaurant.

Acolo, au avut parte de o experiență culinară generoasă, savurând fiecare moment al mesei. Atmosfera era una plină de bucurie și entuziasm, motiv pentru care toți cei patru membri ai familiei se bucurau de preparatele alese.

Tavi, fiind cunoscut pentru implicarea sa activă pe platformele de socializare, a simțit că vrea să împărtășească această experiență specială cu fanii săi online.

„Tavi Clonda: Mi-am luat găluștile și mergem la restaurant, într-un loc deosebit. O să vă povestesc imediat unde, ce și cum.(...)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea: Dar atât de mult ai comandat, iubire?

Tavi Clonda: Nu am comandat atât, domnii au fost drăguți.(...) Uitați-vă cum mănâncă Victoria păstrămioară. Îți place, tati? E bună? Aha, aha, n-are timp! Iar eu o să gust și eu un mititel!

Gabriela Cristea: Cei mai buni mici pe care i-am mâncat vreodată!

Tavi Clonda: Mamă! Delicioși, pe bune! Mă scuzați că vorbesc cu gura plină, dar știți că noi vă recomandăm doar lucruri testate de noi și în care chiar credem.

Ăsta este scopul aici, că mai spuneam eu de urmăritori, să ne ajutăm unii pe ceilalți, să ne sfătuim de bine cu produse de calitate și cu produse bune!”, a fost dialogul celor doi soți.

Cum ai reacționat internauții la postarea lui Tavi Clonda

Reacția urmăritorilor lui Tavi Clonda pe platformele de socializare a fost departe de a fi una pozitivă în legătură cu videoclipul pe care artistul l-a postat.

Mai degrabă, aceștia și-au exprimat dezaprobare și nemulțumire față de decizia lui Tavi și a soției sale de a se filma în timpul mesei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Și uite asa mâncați și voi degeaba, în ce hal ați ajuns.. Bine că găsiți și fani..”/ „Du-te băi, că deja deveniți penibili și tu și nevastă-ta cu atâta laudă cu fetele voastre. Să vă lăudați cu rezultatele la învățătură”/ „Poate pe unde vă mai invitați primești și un tricou sau o cămașă. Vine toamna”/ „Faceți reclamă să mâncați gratis??”/ „Iar mâncați pe gratis!! Beh....”/ „Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai vazut pomanagii, dar voi bateți recordul”, au fost câteva din comentariile acide pe care Tavi Clonda le-a primit la videoclipul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook.

 

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„M-am gândit că ați putea fi în pericol pentru că ar putea să vă fure!” Gabriela Cristea a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies