Poftiti in dressingul Silvanei Riciu! Interpreta are peste 100 de costume populare! Toate valoreaza zeci de mii de euro – Foto Exclusiv!

Poftiti in dressingul Silvanei Riciu! Interpreta are peste 100 de costume populare! Toate valoreaza zeci de mii de euro – Foto Exclusiv!
Poftiti in dressingul Silvanei Riciu! Interpreta are peste 100 de costume populare! Toate valoreaza zeci de mii de euro – Foto Exclusiv!

Silvana Riciu e mereu admirata pentru aparitiile sale. Cantareata de muzica populara are o sumedenie de costume, peste 100 la numar, tinute care valoreaza zeci de mii de euro.

Silvana Riciu face parte din categoria artistilor care investesc bani in tinutele lor, mai ales in cele de scena. Cantareata a adunat, de-a lungul timpului, enorm de multe costume populare, care mai de care mai speciale. Are atat de multe incat in dressing nu-i mai incap, iar mai nou, le tine impaturite in rafturi.

Indragita interpreta de muzica populara ne-a aratat cateva din piesele ei de colectie de care e tare mandra si cu care reuseste sa atraga toate privirile atunci cand le imbraca.

“Nu le-am numarat, dar cred ca am peste o suta de costume populare. Am cea mai frumoasa colectie de costume populare… Poate nu cea mai mare, dar cea mai frumoasa, da. Toate reconditionate. Majoritatea solistilor nu si le reconditioneaza pentru ca asta costa destul de mult. Nu stiu sa spun cat valoreaza colectia, e greu de facut un calcul. Ideea e ca un costum poate costa 1000 lei, dar am si valnice separat care valoreaza mai mult: unul 10.000lei,

altul 2000, altele 1000, altele 800 Ca tot vorbeam de valnice, am unul foarte valoros, cu foita de aur. Mi s-a oferit suma de 10.000 lei si nu am vrut sa il dau. Are vreo 200 ani vechime, l-am cumparat acum cativa ani de la muzeu. Am numai piese de colectie. Pe mine m-a interesat calitatea, nu cantitatea. Colegii, cand ma vad mereu cu alt si alt costum, exclama “WOW! Altul?!”.
Asta imi place mie: sa impresionez la fiecare aparitie. Deci am mult costume, peste 100, nu mai am loc in dressing, pe umerase, le mai tin impaturite in rafturi”,
ne-a declarat Silvana Riciu.

Vezi costumele in GALERIA FOTO.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Silvana Riciu a primit cadou o rochie de-ale Ilenei Ciuculete! "Cornel nu a vrut sa dea nimic ca amintire, si-a dorit ca toti cei care primesc lucruri de la ea sa le si poarte" VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies