„Pomeți ridicați și fără cearcăne.” Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără

„Pomeți ridicați și fără cearcăne.” Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără
„Pomeți ridicați și fără cearcăne.” Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără

Elena Gheorghe a intrat de foarte mult timp în sufletele celor de acasă, datorită talentului de care a dat dovadă pe parcursul carierei. Ea este o femeie împlinită, se bucură de o carieră frumoasă și este mama a doi copii pe care îi iubește.

Artista are 37 de ani și arată foarte bine, iar toate aceste lucruri se întâmplă datorită unui truc pe care l-a observat la actrița Thalia.

Citește și: ”Am avut mult de tras cu ea.” Mărioara Man Gheorghe, dezvăluiri despre experiențele neplăcute trăite lângă soacra ei

Trucul Elenei Gheorghe pentru a arăta mereu tânără

Elena Gheorghe a găsit secretul tinereții și se poate lăuda cu felul în care arată, mai ales că timpul nu și-a făcut deloc simțită prezența pe chipul său.

Vedeta a declarat că pentru a rămâne mereu tânără ea folosește un truc pe care l-a văzut la Thalia.

Trucul pe care îl folosește este foarte ușor, este vorba desre un masaj sculptural și este ceva nou pe piața din România. Artista și-a dorit foarte mult să găsească o persoană care se pricepe la acest masaj, iar cea care a ajutat-o a fost chiar sora sa, Ana Pîrvulescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Prima dată am auzit despre masajul sculptural la Thalia. Și chiar îmi doream să întâlnesc și la noi pe cineva care cunoaște tainele acestei terapii, pentru că nu e masajul acela simplu pe care îl știm noi de la cosmetică. E ceva mult mai complex.

Datorită surorii mele, Ana, am întâlnit-o pe Simona, un profesionist cum nu cred că mai avem în România. După primele două ore de masaj am fost alt om: pielea era întinsă perfect, pomeți ridicați și fără cearcăne”, a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără
Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără[Sursa foto: Instagram]

Cum își menține artista silueta

Cu toate că are doi copii, ea se poate mândri cu un fizic ca la 20 de ani, pe care îl pune în valoare cum știe ea mai bine.

Pentru silueta pe care o are, artista a făcut unele sacrificii și a renunțat să mai mănânce carne, iar brânzeturi mănâncă doar rar.

„În primul rând carnea (n.red. a scos), nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit.  Practic, mănânci foarte sănătos. În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar”, a

mărturisit Elena Gheorghe, potrivit Impact.

Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără
Elena Gheorghe, despre cum se menține tânără[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „M-am rugat la Dumnezeu.” Un cunoscut artist de muzică populară a fost diagnosticat cu tumori



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Sunt foarte marcată.” Elena Merișoreanu, afectată de cutremurele din Turcia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies