Anna Lesko a dezvăluit rețeta pentru ponciki.
Îndrăgita artistă Anna Lesko obișnuit deja pe canalul său de YouTube cu rețetele pe care le pregătește din zona din care provine, astfel că de această dată a explicat, pas cu pas, cum realizează un desert delicios, și anume ponciki, care se aseamănă cu gogoșile cu brânză de vaci și vișine în interior.
Rețeta:
- 1 kg de brânză de vaci
- 3 ouă
- 4 linguri de zahăr (dupa gust)
- 1 plic de praf de copt
- 1 zahar vanilinat
- 1 esență de vanilie
- 1 linguriță de bicarbonat stinsă cu oțet
- 10-12 linguri de făină
- 1 borcan vișine în propriul lor suc
- Amidon pentru vișine
- Ulei pt prajit
- Zahăr pudră
Cum prepară Anna Lesko ponciki și cum amestecă ingredientele
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Pentru a realiza acest delicios desert care seamănă cu papanașii, nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente, astfel că veți amesteca făină cu ouă și brânză de vaci, esența de vanilie, iar când totul este încorporat în compoziție, luați biluțe pe care le dați prin făină pentru a nu se prinde, în interiorul cărora puneți vișine din suc propriu. Lipiți totul foarte bine pentru ca vișinile să nu iasă în timp ce stau la copt și le adăugați într-o tigaie încinsă cu ulei, la foc mic, Așteptați cu răbdare ca acestea să fie gata. Este un desert delicios, pe care merită să îl încercați măcar o dată. “Vă propun să facem ponciki, un fel de papanași. Avem nevoie de făină, ouă, brânzică de vaci, esență de vanilie, zahăr, vișină în propriul ei suc, bicarbonat stins în oțet și praf de copt. Am pus brânză dulce, ouă, zahăr, făina, esență de vanilie și am să vin cu zahăr vanilinat imediat. Punem bicarbonat, 8 linguri și amestecăm mai mult. Luăm biluțe și le dăm în făină. Puteți să puneți o vișină în interior, însă eu pun două și încercați să le lipiți foarte bine. S-a încins uleiul, la foc mic trebuie să facem. Trebuie să aveți răbdare. Ponciki sunt gata. Zahăr pudră deasupra. Delicios.”, a povestit Anna Lesko.