Ponturi anticelulitice cu efect de lunga durata

Ponturi anticelulitice cu efect de lunga durata
Ponturi anticelulitice cu efect de lunga durata

Pielea capata aspect de "coaja de portocala" din cauza unor obiceiuri nesanatoase. In unele cazuri nu este vorba despre kilogramele in plus, ci de sedentarism si de dieta dezechilibrata.

Fa masaj cu otetul de mere
Unul dintre cele mai recomandate remedii care lupta impotriva celulitei si care poate estompa vergeturile este otetul de mere. Sunt multe feluri in care poti utiliza acest produs, spre exemplu, zilnic, poti masa cu otet zonele afectate de celulita sau poti bea o mixtura din trei linguri de otet la o jumatate de cana de apa.

Renunta la sare si zahar
De departe cea mai puternica arma impotriva celulitei este dieta sanatoasa, fara grasimi, prajeli, dulciuri si exces de sare.

Daca primele trei sunt cauzele aparitiei kilogramelor in plus, sarea este responsabila pentru retinerea apei in tesuturi. Astfel, pielea isi pierde elasticitatea. De fapt, ambele, si sarea si zaharul sunt de vina pentru aparitia pielii cu aspect de "coaja de portocala". Daca sarea influenteaza negativ depozitele de apa, zaharul ramane stocat in celulele grase si le umfla.

Exfoliaza-ti pielea cu zat de cafea
Sigur ai auzit de acest tratament! Scrubul cu zat de cafea si miere sau ulei de masline indeparteaza celulele moarte si impuritatile de pe suprafata pielii si o lasa catifelata si

supla. Totul e sa masezi cu miscari circulare zonele predispuse ori afectate de celulita si sa repeti acest tratament in fiecare saptamana. Masajul poate dura pana la minimum un sfert de ora.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce se intampla in organismul tau daca mananci zilnic un ou crud, pe stomacul gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies