Ponturi pentru a accelera cresterea parului

Ponturi pentru a accelera cresterea parului
Ponturi pentru a accelera cresterea parului

Femeile vor sa arate bine si sa aiba un par lung si cu un aspect sanatos si frumos. Pentru asta exista mai multe trucuri de frumusete.

Foloseste suc de aloe vera.
Sucul de aloe vera stimuleaza cresterea parului si ajuta la ingrijirea scalpului. Despica frunzele de aloe vera pentru a produce acea secretie si maseaza sucul pe radacina parului. in timp ce faci acest lucru, maseaza scalpel pentru a imbunatati circulatia sangelui si, produsul va fi absorbit mult mai usor. Lasa masca sa actioneze tima de cel putin doua ore sau, daca vrei, o poti lasa peste noapte.



Pregateste o masca cu Panthenol.

D-panthenolul este vitamina B5 care, atunci cand este introdusa in piele, se transforma intr-un acid pantothenic, un produs chimic cunoscut pentru normalizarea epidermei. Proprietatile sale include restaurarea foliculilor de par si previne caderea acestuia. Spala parul normal si aplica produsul cu panthenol (spuma sau gel) pentru a curata parul si concentreaza-te asupra radacinilor. De asemenea, poti aplica panthenol si pe lungimea parului pentru a-I oferi un aspect matasos si pentru a indeparta electricitatea statica.


Clateste scalpul cu apa rece dupa spalare.

Ei bine, se pare ca, va trebui sa te obisnuiesti cu acest lucru. Apa rece inchide porii si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, ceea ce duce la cresterea rapida a parului. Ca un extra bonus, parul va deveni extrem de stralucitor. Clateste parul ca deobicei, iar dupa ce folosesti un balsam sau o masca de par, clateste parul cu apa rece.


Citeste continuarea aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies