Ponturi pentru alegerea ramelor ochelarilor de vedere. Vezi ce culoare ți se potrivește!

Ponturi pentru alegerea ramelor ochelarilor de vedere. Vezi ce culoare ți se potrivește!
Ponturi pentru alegerea ramelor ochelarilor de vedere. Vezi ce culoare ți se potrivește!

Alegerea ochelarilor potriviți poate să fie foarte dificilă, mai ales atunci când ai la dispoziție sute de modele și nu știi care te avantajează cel mai bine.

Ca să fie mult mai ușor să alegi, iată câteva ponturi pentru alegerea ramelor ochelarilor de vedere! Vezi ce culoare ți se potrivește!

Ramele negre sunt o alegere sigură

Când vrei ca ochelarii tăi de vedere să fie atât eleganți, cât și versatili, clasici, dar moderni în același timp, rama neagră este cea mai bună opțiune. În ceea ce privește modelul ales pentru rama ochelarilor, totul ține de trăsăturile și de forma feței. În acest sens, poți alege rame ochelari de vedere Armani pentru bărbați de pe Lensa.ro.

Spre exemplu, ochelarii de tip aviator se vor potrivi de minune pe o față triunghiulară sau în formă de inimă. Pe de altă parte, unei fețe pătrate i se vor potrivi, mai degrabă, ochelarii cu ramă alungită sau ovală. 

Mai mult decât atât, dacă forma feței tale este una rotundă, ramele dreptunghiulare de ochelari sunt cele mai indicate. Pentru o față ovală sau trapezoidală sunt indicați ochelarii de tip cat-eye, cei cu rame îngroșate în partea superioară sau cei cu ramă parțială, doar în partea superioară. 

Indiferent de forma ramei, negrul este mereu o alegere bună, fiind o culoare versatilă, care exprimă eleganță și bun gust și care se va potrivi în majoritatea cazurilor. 

O pată de culoare nu strică

Chiar dacă negrul este alegerea sigură, în 2023 se poartă culorile! Viva Magenta este culoarea anului și se potrivește de minune pentru ramele ochelarilor, fiind o alegere îndrăzneață pentru bărbați. Aceasta poate fi versatilă, elegantă și, în același timp, potrivită pentru mai multe tipuri de personalitate.

Fie că ești o fire mai retrasă ori mai extrovertită, ochelarii cu ramă colorată pot fi accesoriul care să te scoată din anonimat într-un mod elegant și care să atragă complimente. O pată de culoare te poate pune în evidență într-un mod armonios, fără a exagera. Alte culori și nuanțe pe care le poți alege fără să stai pe gânduri constau în maroniu, alb, bej, arămiu, auriu, bronz și argintiu. 

Rame cu striații

O altă alegere îndrăzneață, însă la modă este cea a ramelor de ochelari cu striații. Acestea pot fi în diferite culori, însă cele mai recomandate sunt cele care nu ies foarte tare în evidență. În acest sens, rame de ochelari potrivite pentru bărbați pot fi în tonuri de maroniu cu striații aurii, spre exemplu, ori în tonuri cenușii, cu striații argintii. 

Cele mai potrivite modele care să exprime eleganță și bun gust sunt cele simple, care nu ies foarte tare în evidență și care sunt versatile. Cu toate acestea, indiferent de modelul sau de culoarea alese pentru ochelarii de vedere, aceștia trebuie să te binedispună de fiecare dată când îi porți. 

Prin urmare, alege cu grijă și cu multă răbdare și poartă ochelarii aleși cu încredere în tine și în alegerea făcută!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies