Ponturi pentru o manichiura rezistenta

Ponturi pentru o manichiura rezistenta
Ponturi pentru o manichiura rezistenta

Se spune ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, asadar manichiura ta trebuie sa fie impecabila tot timpul.

Daca nu ai timp sa ajungi la un salon profesionist, te poti ocupa chiar tu de manichiura ta, iar urmand sfaturile noastre vei obtine o manichiura rezistenta.

Pentru a obtine o manichiura rezistenta, cel mai important lucru este sa ai unghii sanatoase. Fie ca ai unghiile lungi sau scurte, daca nu sunt sanatoase, manichiura nu va arata impecabil.

Primul pas spre o manichiura impecabila este sa conferi o forma placuta unghiilor si sa le uniformizezi.



Inainte de a aplica lacul de unghii trebuie sa te asiguri ca unghiile sunt foarte curate. Chiar daca nu ai oja pe unghii foloseste dizolvant pentru a scapa de uleiurile naturale care se gasesc pe unghii si care contribuie la distrugerea rapida a manichiurii.

Pregateste-ti unghiile folosind un base coat care va impiedica lacul de unghii sa iti pateze unghiile, dar si ajuta oja sa reziste mai mult si asteapta pana se usuca.
Base coat-urile se gasesc in saloane si magazine de specialitate, iar unele contin si ingrediente care iti vor intari unghiile.

Nu agita lacul de unghii inainte de a-l folosi. Astfel vei impiedica formarea bulelor de aer care pot aparea pe unghiile tale, distrugandu-ti manichiura. Cel mai indicat este sa pui oja intre palme si sa o agiti usor pentru a o incalzi.

Nu aplica lacul de unghii intr-un strat gros.
Pe langa faptul ca vei scurta timpul necesar uscarii, iti va fi mult mai usor sa iti cureti unghiile decat daca ai aplica doua straturi groase.

Asteapta cateva minute pana se usuca primul strat si abia apoi aplici al doilea strat.

Aplica top coat la finalul manichiurii pentru a prelungi durata manichiurii tale deoarece acesta nu lasa oja sa se desprinda de pe unghii.

Specialistii recomanda cel putin 30-45 de minute de uscare pentru o manichiura perfecta.


Dupa ce lacul de unghii s-a uscat, baga mainile in apa rece si aplica o crema de maini. De abia acum poti spune ca oja s-a uscat complet.

Inlatura oja. Daca s-a deteriorat in anumite locuri oja, nu aplica un alt strat. Curata unghia complet si refa manichiura.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies