Porneste intr-o calatorie fermecata cu noua colectie de toamna de la Pandora! 

Porneste intr-o calatorie fermecata cu noua colectie de toamna de la Pandora! 
Porneste intr-o calatorie fermecata cu noua colectie de toamna de la Pandora! 

In adancul padurii, un basm simbolic prinde viata. COLECŢIA DE TOAMNA 2014 de la PANDORA reprezinta o calatorie dedicata descoperirii si minunilor, cuprinzand flori magice, perle irizate, frunze sclipitoare si explozii de lumina aurie.

Flori mistice infloresc in amurg, comorile padurii stralucesc in nuante pretioase de auriu, iar frunzele cazatoare cuprind simturile, intr-o poveste moderna a feminitatii. Realizata din argint 925, aur de 14k, email colorat si zirconiu cubic stralucitor, noua colectie impleteste traditia cu inovatia, pentru a crea moment de neuitat si o atitudine eleganta.

FRUNZE SCLIPITOARE.

Frumoase, rafinate si feminine, noile serii de inele, talismane, cercei si pandantive sunt realizate din argint 925 masiv, incrustat cu zirconiu cubic stralucitor. Inspirata din natura, Seria Frunze Sclipitoare de la PANDORA reda simetria naturala si frumusetea proprie a frunzelor, prin reinterpretari botanice abstracte. Frunzele lucesc delicat, amintind de podoabele fermecatoare ale unei paduri misterioase si devenind modul de exprimare a unui stil modern, natural si personal.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

MOTIVE FLORALE. Prin elemente sculpturale si combinatii de texturi care amintesc de lumea naturii, noile bijuterii din Seria Floral Mistic infatiseaza motive florale misterioase si magice. Perle albe lustruite sunt complementate de incantatoare si romantice flori din email negru cuprinse in argint 925, iar talismanele cu detalii florale si motive compuse sunt decorate cu aur de 14 k, email stralucitor si pietre sclipitoare.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies