PORTRET: Cine este, cu adevărat, ION ȘAULESCU. Ce vârstă are concurentul de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4
PORTRET: Cine este, cu adevărat, ION ȘAULESCU. Ce vârstă are concurentul de la Mireasa, sezonul 4

Sezonul patru al concursului matrimonial Mireasa a dezvăluit detalii despre Ion Șaulescu, concurentul „bad boy” al emisiunii

Prima ediţie a noului sezon al emisiunii matrimoniale Mireasa a dezvăluit noii concurenţi, ce se vor lupta pentru mare premiu, dar şi pentru a-şi găsi jumătatea. Şapte băieţi aşteaptă cu nerăbdare să cunoască noile concurente în casa Mireasa.

Emoţionaţi, dar plini de speranţă au păşit pe platorurile de filmare. Aceștia au venit însoțiți de câte o persoană dragă din familie, pentru a-i susține pe parcursul participării în competiție.

Cine este și ce vârstă are Ion Șaulescu de la Mireasa- sezonul 4

Ce relaţii amoroase a avut Ion Șaulescu, de la Mireasa - sezonul 4
Ion Șaulescu, de la Mireasa - sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Ion Șaulescu (25 ani) a venit însoţit de mătuşa lui şi speră să îşi poată întâlni marea dragoste. Ionuţ s-a născut pe data de 10 ianuarie 1996, în București. Se caracterizează simplu: un tip glumeț, posesiv, protectiv, gelos  şi... puţin cam narcisit.

Ion Șaulescu a avut puterea să vorbească despre un eveniment nu prea fericit din viaţa lui.

Acesta a povestit că a avut un anturaj care l-a adus la un moment dat în pragul… ruşinii şi al penibilului. “Acum patru ani de zile, am comis-o! Am venit într-o seară la 3:30 de la un club şi m-am întâlnit cu nişte prieteni care, spre ruşinea mea nu se ocupau cu lucruri foarte “ortodoxe”. Prin urmare am avut parte de o păţanie, pe puţin penibilă… Am ajuns viral cu un videoclip pe internet.
La un moment dat i-a dat share şi Mihai Bendeac! Şi a ajuns viral prin toată România, chiar şi la tatăl meu în Germania. A trecut foarte mult timp de atunci şi este un episod foarte vechi din viaţa mea. Mă bucur că l-am lăsat în urmă şi m-am separat foarte mult de viaţa aia…. Mă bucur că am reuşit să scap de acel anturaj toxic! Acum sunt altcineva şi vreau să devin şi mai bun de atât! Nu cred că toată această poveste va reprezenta un minus pentru mine!”
, a precizat Ion Șaulescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce se ocupă Ion Șaulescu, de la Mireasa- sezonul 4

concurenti mireasa sezonul 4
Ion Șaulescu, de la Mireasa - sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Lăsând în urmă nefericitul eveniment, Ion Șaulescu a mentionat ca: “Ştiu cine sunt! Sunt o persoană mult mai bună decât am fost atunci şi chiar dacă par sau întruchipez un “bad boy”… Sunt un “bad boy” în sensul bun! Eu provin dintr-o familie modestă cu oameni simpli, dar foarte sufletişti.

M-au crescut frumos. După terminarea liceului am avut mai multe locuri de muncă, am lucrat chiar şi în Franţa, în construcţii. Am un prieten foarte bun, la care am văzut ce înseamnă să fii frizer. El m-a îndrumat şi m-a ajutat să mă înscriu la şcoală şi am abosolvit cu … 9! Sunt foarte mândru de acest lucru!.”

Ce relaţii amoroase a avut Ion Șaulescu, de la Mireasa- sezonul 4

Ajuns la vârsta de 25 de ani, Ion nu s-a implicat foarte mult în relaţiile serioase. “Am avut o singură relaţie importantă, care a durat 4 ani. A fost o relaţie foarte frumoasă, dar ea îşi doarea la un moment dat o familie, într-un moment în care eu nu eram deloc pregătit pentru aşa ceva. Am ales să ne despărţim! Mi-ar plăcea ca următoarea relaţie să fie şi una finală.

Acum, trecând mai mult timp peste mine şi maturizându-mă, într-un final…  am ajuns să îmi doresc şi eu şi să mă simt pregătit pentru o familie... chiar şi copil!”

Topul celor mai frumoase verighete în anul 2021

1. Verighete de aur alb şi galben

verighete în anul 2021
Verighete de aur alb şi galben[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Verighete de aur alb

verighete în anul 2021
Verighete de aur alb[Sursa foto: unsplash]

3. Verighete simple de aur alb şi galben 

verighete în anul 2021
Verighete simple de aur alb şi galben [Sursa foto: unsplash]

4. Verighete de aur alb şi roz

verighete în anul 2021
Verighete de aur alb şi roz[Sursa foto: unsplash]

5. Verighete de aur galben 

verighete în anul 2021
Verighete de aur galben [Sursa foto: unsplash]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies