Poșete de piele spectaculoase și plicuri la modă pentru 2021

Tânără îmbrăcată în trend
O tânără îmbrăcată după ultima modă

Ce putem purta în 2021 în materie de poșete și plicuri pentru a fi la modă

Poșetele de piele și plicurile vor completa întotdeauna o ținută, oricât de simplă ar fi aceasta... Dar ce putem alege pentru a fi la modă în 2021?

Nu vei da greș niciodată cu un plic sau cu o poșetă, cu condiția să se asorteze ținutei pe care o porți, dar să îți și placă.

Citeste si: Confruntare dură la Bravo ai stil- Celebrities. Au ieșit scântei între Andreea Tonciu și Calina

Cum să fim la modă în 2021 şi să atragem toate privirile?

Indiferent de ocazie, trebuie să ne asortăm întotdeauna poșeta sau plicul atât cu hainele, dar și cu tematica locației în care mergem.

Având în vedere varietatea de genți și plicuri pe care designerii o au pregătită pentru 2021, putem spune că avem de unde alege indiferent de gusturile pe care le avem. 

Poşete la modă
Poşetele de piele vor fi întotdeauna la modă[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Poșetele de umăr

Acestea sunt foarte ușor de purtat, versatile și se potrivesc atât la locul de muncă cât și la ieșirile în oraș. Poșetele de umăr vin în diferite culori și forme, așa că nu ar trebui să ne fie greu atunci când vrem să alegem un astfel de accesoriu.

Citeste si: Cine este bărbatul cu care Jador a împărțit patul? Dezvăluiri spumoase!

Poșetele clasice

Pentru femeile de afaceri, o poșetă clasică va completa întotdeauna o ținută office. Putem opta și pentru culori mai vii, nu trebuie să ne limităm întotdeauna la cele închise. Pentru cele mai îndrăznețe, o poșetă office de culoare roșie va atrage întotdeauna privirile.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre dalii, simbolul recunostintei!

Poșetele minuscule

Din ce în ce mai prezente, poșetele minuscule aduc un plus ținutei pe care o purtăm. Chiar dacă nu vom putea lua foarte multe lucruri cu noi atunci când avem poșeta minusculă, aceasta va fi totuși de efect, așa că nu ezita atunci când vrei să-ți achiziționezi o astfel de poșetă.

Cum purtăm gențile plic

Geanta plic este tipul elegant de geantă. Plicul este deseori purtat la evenimente speciale, dar poate fi purtat și pe timpul zilei, în combinație cu ținutele casual.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Diana Dumitrescu a lansat o colectie de haine

Dacă reușim să combinăm o geantă plic supradimensionată cu o pereche de blugi boyfriend, vom reuși să fim la modă în 2021. Nu trebuie să uităm însă de pantofii cu toc!

Gențile tip plic vin în diferite culori, forme, dar și materiale. Există genți plic din imitație de piele, din piele, dar și din material textil.

Gențile vor fi întotdeauna slăbiciunea femeilor. Indiferent dacă sunt genți plic, poșete sau genți supradimensionate, doamnele nu vor avea niciodată îndeajuns de multe.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum asortezi corect geanta la outfit?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies