„Pot să trăiesc fără! Nu aș pune gura”. Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte. Ce diete ține frumoasa actriță

„Pot să trăiesc fără! Nu aș pune gura”. Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte. Ce diete ține frumoasa actriță
„Pot să trăiesc fără! Nu aș pune gura”. Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte. Ce diete ține frumoasa actriță

Frumoasa vedetă a vorbit despre secretul corpului tras prin inel și a recunoscut că există câteva alimente pe care nu pune gura niciodată. Ce diete respectă și cum reușește să se mențină la greutatea ideală?

Jojo are 41 de ani, dar arată fabulos, își permite să îmbrace rochii mulate și scurte, iar testul costumului de baie îl trece cu brio în fiecare an. Actrița susține că nu a apelat niciodată la operațiile estetice și că transformările din ultima perioadă se datorează exclusiv stilului de viață sănătos pe care îl are.

Citeste si: „Nu mă mai afectează”. Vlad Gherman, dezvăluiri neașteptate despre despărțire

Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte
Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte[Sursa foto: Instagram]

Jojo, divulgă secretul siluetei perfecte

Cătălina Grama, pe numele ei real, ține diete de când se știe și recunoaște că se abține de la anumite delicatese culinare. Talia subțire pe care o are se menține destul de greu, spune ea, mai ales în perioada sărbătorilor.

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață.

Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a declarat actrița pentru click.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a adăugat actrița.

Citeste si: Dana Rogoz și-a schimbat radical look-ul! Cum arată acum frumoasa actriță

Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte
Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte[Sursa foto: Instagram]

„Nu ne-am propus să mai avem alți copii”

Jojo este mamă a doi copii: Zora, fetița pe care o are cu actorul Paul Ipate, și Achim, băiețelul ei din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama. Jojo și Paul Ipate formează un cuplu din anul 2014.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A fost și simplu și greu. A fost bine că am petrecut mai mult timp cu cei mici. Am avut amândoi Covid și eu și Paul, dar o formă acceptabilă, eu o formă mai grea, dar am trecut cu bine”, a mai spus Jojo.

Jojo, Paul și cei doi copii ai lor vor pleca în vacanță. „Copii sunt încântați că a venit vacanța mare! O să plecam după luna iulie, încă avem filmări și eu și Paul.

Achim va merge în iulie în niște tabere, apoi va urma o croazieră în familie.

Ne-am liniștit deocamdată, dacă va fi cazul o să-l acceptăm în viața noastră din toată inima, dar nu ne am propus să mai avem alți copii”, a mărturisit ea.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță! Prima fotografie cu bebelusul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies