Poţi face bani la Baccarat?

Poţi face bani la Baccarat?
Poţi face bani la Baccarat?

În mod sigur după jocul de blackjack cel de baccarat urmează imediat ca şi popularitate

Îl recomandă modalitatea simplistă în care se joacă dar şi cotele bune de pariere pe care jocul le oferă unui jucător inteligent. Pentru că este totuşi un joc popular, baccarat este prezent în multiple variante în oferta oricărui cazino ai alege să îţi testezi şansele. Trebuie doar să identifici cea mai profitabilă variantă pentru tine şi să pui un prim pariu câştigător.

Este greu să obţii profit consistent la acest joc de noroc cu un nume atât de exotic? Vom dezbate împreună acest lucru în rândurile care urmează aşa că dacă doreşti să cunoşti tainele jocului de baccarat şi să devii un jucător de succes citeşte-le cu maximă atenţie.

Ce lucruri să faci pentru a câştiga bani la Baccarat?

 

Dacă intri pe orice casino online înseamnă că eşti un pasionat al jocului de poker şi că participarea la diverse competiţii care implică acest joc nu îţi este străină. Şi este clar că acest joc incitant îţi place şi îţi doreşti să îţi îmbunătăţeşti constant abilităţile pe care le ai.

Dar şi în jocul de baccarat este loc să îţi îmbunătăţeşti abilităţile personale de joc mai ales pentru că jocul în sine are o modalitate simplă de desfăşurare. Trebuie doar să cunoşti valorile cărţilor de joc şi să ştii cum să le combini pentru a obţine câştigul scontat.

Un joc mai simplu decât cel de baccarat este greu de găsit, datorită faptului că în joc ai la dispoziţie doar 3 modalităţi de pariere. Poţi paria pe rezultatul tău, pe cel al bancherului sau pe un rezultat de egalitate.

Aici nu te întreci cu alţi jucători ca la masa de poker, eşti doar tu şi abilităţile tale personale care se vor puse în evidenţă. Şi este adevărat că ai nevoie şi de noroc, pentru că în acest joc partea de hazard este una extrem de importantă.

Trebuie să ghiceşti de cele mai multe ori ce carte urmează să se întoarcă din pachet şi în funcţie de aceasta să pui unul dintre aceste pariuri. Scopul în jocul de baccarat este să ai întotdeauna un punctaj superior dealerului astfel încât să fi de fiecare dată câştigător aşa că trebuie să urmăreşti constant acest ţel.

Este uşor de spus dar extrem de greu de făcut, mai ales dacă eşti un începător în acest joc de noroc. Trebuie experienţă îndelungată în baccarat ca să ajungi să simţi la propriu ce carte urmează să fie extrasă şi să iei în acest fel decizia care se impune.

Până atunci se recomandă un joc precaut şi identificarea meselor de baccarat cu cele mai mici mize. Chiar dacă pierzi la început vei constata că jocul este adesea unul intuitiv şi că pe parcurs experienţa acumulată îţi va da şansa să acumulezi şi câştigurile dorite.

Cazinouri cu comisioane mici pe Baccarat

Când aduci în discuţie termenul de comision te gândeşti în primul rând la câţi bani încasează cazinoul de pe urmă jocului de baccarat. Şi nu eşti departe de adevăr, pentru că orice joc de noroc ofertat de cazino aduce acestuia un profit consistent. În cazul jocului de baccarat comisionul se ridică în cele mai multe cazuri la procentul de 5%, un comision considerat standard pentru acest joc. Tocmai de aceea este bine ca înainte să te aşezi la o masă de baccarat să te informezi despre mărimea acestuia.

Există o concurenţă acerbă între cazinouri pentru a câştiga cât mai mulţi clienţi, aşa că acest lucru se întâmplă frecvent. Poţi găsi un comision de 4% sau chiar mai mic, aşa că de ce să nu beneficiezi de acest lucru în favoarea ta?

Şi dacă ai identificat un asemenea cazino acordă atenţie şi numărului de mese de baccarat pe care acesta le oferă jucătorilor. Cu cât numărul acestora este mai mare cu atât şansele tale de câştig cresc în mod corespunzător.

Corelează deci cel mai mic comision pe baccarat cu prezenţa a cel puţin şase mese unde să îţi testezi şansa. Numai în acest fel ai reale şanse de succes aşa că merită să acorzi măcar câteva minute din timpul pe care îl ai pentru a te informa cât mai repede despre existenţa acestor condiţii.

Bugetul

Orice jucător ştie că pentru orice joc de noroc pe o miză reală are nevoie de un buget de joc corespunzător. Şi când vehiculezi acest termen trebuie întotdeauna să te gândeşti ca un asemenea buget este suma de joc pe care îţi permiţi să o pierzi în totalitate la acest joc.

Aceasta este crunta realitate a jocurilor de noroc, te pot îmbogăţi peste noapte şi în egală măsură te pot falimenta într-o secundă. De aceea trebuie să concepi un buget de joc care să nu te afecteze şi de care eşti gata să te desparţi cu uşurinţă.

Nu ţine totul numai de bani, este necesar să îţi corelezi acest buget şi cu un anumit interval de timp pe care să îl acorzi jocului de baccarat. Cum modalitatea acestuia de desfăşurare este una extrem de rapidă, va trebui să ţi seama şi de acest lucru.

Dacă o sesiune de pariere la baccarat se finalizează în 2 minute, asta înseamnă că într-o oră poţi participa la 30 de parieri consecutive. Şi dacă ai făcut acest lucru este timpul să te opreşti, să faci o balanţă a contului şi să iei cel puţin o pauză de 30 de minute.

Dacă balanţa contului este una pozitivă, extrage de acolo acel plus şi pune-l departe pentru a te recompensa puţin mai târziu aşa cum numai tu şti. Dar dacă observi că eşti pe minus şi te îndrepţi către zero, nu lua decizia de a suplimenta bugetul pierdut.

Este calea sigură care te duce spre faliment financiar dar care aduce după sine un pericol şi mai perfid, dependenţa de jocurile de noroc. Construieşte aşadar un buget decent şi propune-ţi anumite intervale orare în care să îl joci.

Este dovadă de joc responsabil şi dacă dai exemplu de această conduită înseamnă că eşti nu numai un jucător responsabil cât mai ales unul cu experienţă. Rămâi deci în buget, ia cele mai bune decizii de pariere în blackjack şi bucură-te de experienţa pe care jocul ţi-o aduce.

Concluzie

Poţi face bani la baccarat? Da, dacă cunoşti la perfecţie regulile jocului şi dacă hazardul este prietenul tău de nădejde. Nu te aventura însă pe mize mari şi nu risca prea mulţi bani din bugetul tău personal. Numai în acest fel vei afla adevărat magie a acestui joc de noroc şi numai în acest fel vei sta departe de un flagel care face ravagii printre jucători, dependenţa.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies