Poți mânca fructe de mare în post? Părintele Vasile Ioana povestește o întâmplare de la Muntele Athos. „Nu sunt eu mai deștept decât cei din Muntele Athos.”

Poți mânca fructe de mare în post? Părintele Vasile Ioana povestește o întâmplare de la Muntele Athos. „Nu sunt eu mai deștept decât cei din Muntele Athos.”
Poți mânca fructe de mare în post? Părintele Vasile Ioana povestește o întâmplare de la Muntele Athos. „Nu sunt eu mai deștept decât cei din Muntele Athos.”

Părintele Vasile Ioana a povestit despre consumul fructelor de mare în post.

Părintele Vasile Ioana, unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici, care oferă numeroase învățături enoriașilor, a vorbit, în cadrul unui podcast, despre fructele de mare consummate în post.

Sunt permise fructele de mare pentru a fi consumate în post?

Citește și: „După ce băusem și două pălinci.” Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr

Părintele Vasile Ioana
Părintele Vasile Ioana[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „În biserică, femeia poate să atragă bărbatul, printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu.” Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre o întâmplare de la Muntele Athos, în care a fost pus la masă în post și a mâncat împreună cu călugării fructe de mare. Deși mulți preoți spun că nu trebuie consumate, acesta a recunoscut că el le mănâncă. 

„Eu am fost în Muntele Athos și în post am mâncat fructe de mare, risotto cu calamar și cu fructe de mare, tot felul de vietăți din astea care n-au sânge. În momentul în care tu mănânci în Muntele Athos, acum nu sunt eu mai deștept decât cei din Muntele Athos,  dar dacă mi-au dat creveți din ăia mici și am mâncat cu smerenie la masa cu călugării, eu mănânc fructe de mare.
Ideea e că sunt preoți care spun că nu e bine să mănânci fructe de mare, e opinia lor, însă nu există nicio reglementare.”,
a spus părintele Vasile Ioana.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce spune Părintele Vasile Ioana despre iubirea din relație

Părintele Vasile Ioana
Părintele Vasile Ioana[Sursa foto: Facebook]

Părintele Vasile Ioana este cunoscut pentru sfaturile sale oferite enoriașilor, astfel că în cadrul unui alt podcast, acesta a vorbit și despre cupluri, printre altele, dar și cum trebuie să fie menținută iubirea într-o relație. „ Focul dragostei trebuie păstrat. Focul dragostei este cum e un foc din sobă, bagi lemne în sobă.

Ca să stea focul aprins, bagi lemne. Dacă nu bagi lemne, se stinge focul. Dar te mai duci afară să iei lemnul ăla mai bun, să înceapă să sfârâie. Să îți spun cum întreținem focul iubirii. Primul lucru este unde greșim. Noi, bărbații, greșim. Prima dată noi greșim. Le cucerim, le vorbim frumos, le facem capul mare, le luăm de neveste și după aceea nu le mai cucerim. Noi uităm să le mai cucerim.
Zicem că ea e acasă, e bine, cu copii, tu ai treaba ta și uităm să le cucerim. Uităm să le mai cucerim pe nevestele noastre. Asta este cea mai mare greșeală pe care mulți bărbați o fac.”,
a explicat părintele Vasile Ioana.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Părintele Vasile Ioana. “În legătura dintre duhovnic și credincios se naște forța care te motivează să mergi mai departe.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies