„Poți să mănânci din toate. Eu îmi fac toate poftele. Nu se regăsește în dieta mea zilnică.” Adina Halas explică modul prin care îți menții silueta de sărbători!

„Poți să mănânci din toate. Eu îmi fac toate poftele. Nu se regăsește în dieta mea zilnică.” Adina Halas explică modul prin care îți menții silueta de sărbători!
„Poți să mănânci din toate. Eu îmi fac toate poftele. Nu se regăsește în dieta mea zilnică.” Adina Halas explică modul prin care îți menții silueta de sărbători!

Adina Halas a oferit sfaturi prețioase prin care poți face față tentațiilor de sărbători.

Adina Halas, în vârstă de 43 de ani, reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Blondina atrage toate privirile atunci când pășește într-o încăpere, obținând admirația celor din jur pentru corpul său bine lucrat. Acest lucru se datorează în mare parte stilului de viață sănătos pe care vedeta l-a adoptat în urmă cu mai mulți ani și al ambiției de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

În cadrul unui interviu, Adina Halas a oferit sfaturi utile pentru peroanele care vor să își păstreze silueta în perioada sărbătorilor.

Adina Halas, sfaturi importante pentru masa de sărbători

Citește și: “Se întâmplă rar lucrurile astea între noi, dar atunci când se întâmplă, eu sunt aia vocală!” Adina Halas a dezvăluit secretul căsniciei ei, alături de Lucian Hugeanu

Adina Halas explică modul prin care îți menții silueta de sărbători! Cum să faci față tentațiilor?
Adina Halas [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: ”Nu e de joacă cu întreținerea frumuseții noastre.” Câți bani a cheltuit Adina Halas pentru a arăta fabulos? Operațiile estetice nu sunt atât de ușoare

Perioada sărbătorilor vine mereu la pachet, pe lângă timpul petrecut alături de cei drag, și cu masa îmbelșugată de mâncăruri tradiționale.

Acest lucru reprezintă, pe de o parte, un motiv de bucurie pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale, dar și un motiv de îngrijorare pentru cei care vor să își păstreze silueta și sunt nevoiți să facă față tentațiilor culinare. Mai mult decât atât, pe lângă dorința de a ne păstra silueta, este esențial să ne preocupăm și de sănătatea noastră.

Adina Halas a mărturisit modalitatea prin care nu se preocupă de kilogramele în plus de sărbători și reușește să își satisfacă și poftele culinare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Echilibrul și cumpătarea sunt soluția. Poți să mănânci din toate, dacă nu exagerezi cu cantitățile.

Însă, eu, de regulă, prefer să le disociez pe mese. De exemplu, dacă la o masă mănânc un preparat tradițional și gust și din altele, la altă masa mănânc doar sarmale.

Deci, nu prea le amestec. Dar, chiar dacă alegi să le amesteci, tot cantitatea dictează starea pe care o ai după masă.(...) Dacă, în loc de 2-3 sarmale, mănânci 8, deodată, deja ai din start o problemă! Eu îmi fac toate poftele, dar nu exagerez cu cantitățile și nu mă simt niciodată vinovată că mănânc cu titlul de excepție ceva ce în mod normal nu

se regăsește în dieta mea zilnică .”, a declarat Adina Halas pentru  Playtech.ro.

Adina Halas explică modul prin care îți menții silueta de sărbători! Cum să faci față tentațiilor?
Adina Halas[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu toți oamenii sunt capabili de a iubi. Sunt mulți dintre ei încărcați cu alte sentimente. Egoism, invidie, răutate, dorința de a avea bani cu orice preț.” Cristina Șișcanu, gânduri pentru noul an!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies