Poveste adevărată: "Am 27 de ani, sunt recent măritată, iar într-o seară, când soțul meu era plecat, cumnata mea m-a invitat la ea. La un moment dat, a venit foarte aproape de mine și ceva năucitor s-a petrecut"

Poveste adevărată:
Poveste adevărată: "Am 27 de ani, sunt recent măritată, iar într-o seară, când soțul meu era plecat, cumnata mea m-a invitat la ea. La un moment dat, a venit foarte aproape de mine și ceva năucitor s-a petrecut"

O femeie a apelat la un consilier în relații după ce s-a confruntat cu o situaţie neaşteptată în căsnicie. 

 

"Sora soțului m-a sărutat la nunta noastră și m-am trezit că am sentimente pe care nu le-am mai avut niciodată. Sunt confuză acum asupra a ceea ce înseamnă sexualitatea mea.

Am 27 de ani, iar soțul meu are 28 de ani. Ieșeam împreună de patru ani înainte de mult planificata noastră nuntă. A fost o zi fabuloasă.

Sora mea, două prietene și cumnata mea mi-au fost domnișoare de onoare.

M-am înțeles bine mereu cu surorirle sale, care au au în jur de 30 de ani. Când era gata, m-a îmbrățișat, am pupat-o pe obraz și ea a încercat să mă sărute pe buze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: MIHAI VOROPCHIEVICI, previziunile runelor pentru IANUARIE. Ce zodii sunt binecuvântate de astre

Am fost smulsă de evenimente și nu am apucat să mă mai gândesc la asta în vâltoarea zilei. Odată ce m-am calmat însă nu m-am putut gândi decât la acel sărut.

Într-o noapte când soțul meu era plecat, am sunat-o. M-a invitat la o cafea și i-am spus că m-am tot gândit la ea. M-a luat aproape și m-a sărutat de-a dreptul de această dată. A fost magic și am sfârșit prin a face dragoste.

Acum asta a devenit ceva obișnuit și sunt atât de subjugată fizic de ea, deși nu am sentimente față de ea. Ambele știm că e doar sex.

Citeşte continuarea pe Antena3. 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Slăbeşte 5 kilograme în 3 zile cu cea mai gustoasă dietă! Scapă de kilogramele acumulate de Sărbători

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies