Poveste sfasietoare! Un concurent a inceput sa tremure si sa planga in direct! Gabriela Cristea si-a facut cruce: "Doamne, fereste!"

Poveste sfasietoare! Un concurent a inceput sa tremure si sa planga in direct! Gabriela Cristea si-a facut cruce:
Poveste sfasietoare! Un concurent a inceput sa tremure si sa planga in direct! Gabriela Cristea si-a facut cruce: "Doamne, fereste!"

Un concurent dornic sa treaca peste suferinta pricinuita de fosta relatie, a venit in platou la "Te vreau langa mine", pentru a mai da o sansa dragostei.
Povestea de viata a baiatuluie este una cutremuratoare.
"Am avut si eu o relatie, de doi ani de zile, cu o fata super faina, pe nume Monica. Aniversarea de doi ani am vrut sa o serbam frumos la o cabana la munte, mai ferita de lume, sa petrecem timpul acolo.


Ea era o persoana un pic mai dificila in ceea ce priveste lucrurile astea mai rupte de lume, se panica foarte repede. Am ajuns la acea cabana, am parcat masina undeva mai la vale si am inceput sa ne acomodam cu locul.


La etaj am aprins semineul, am facut caldura. La un moment eu, ea voia sa imi faca o surpriza si avea acea surpriza in masina, asa ca m-am dus eu sa iau ce trebuia, ca sa nu o las singura afara.

Ea a inchis usa dupa mine si s-a dus sa faca un dus. Eu m-am indreptat spre masina, am luat surpriza...erau niste desuuri sexy, care nu au mai apucat sa ajunga pe ea. Cand m-am intors, toata partea din fata a cabanei luase foc. Au venit pompierii, dar era mult prea tarziu, pana au ajuns acolo"
, a povestit tanarul.
Continuarea poate fi urmarita in video-ul de mai sus, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

De Paste, la Kanal D, editie speciala „Teo Show”, „Roata Norocului” si „ Te vreau langa mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies