Povestea care face înconjurul internetului! Credea că a salvat un pui de pisică înfometat, dar uite ce animal era de fapt! Omul a rămas şocat când a văzut în ce s-a transformat "pisicuţa"!

Povestea care face înconjurul internetului! Credea că a salvat un pui de pisică înfometat, dar uite ce animal era de fapt! Omul a rămas şocat când a văzut în ce s-a transformat
Povestea care face înconjurul internetului! Credea că a salvat un pui de pisică înfometat, dar uite ce animal era de fapt! Omul a rămas şocat când a văzut în ce s-a transformat "pisicuţa"!

Un bărbat a crezut că a salvat o pisică, dar animalul era din altă specie! Vezi povestea halucinantă!

Povestea aceasta impresionantă a făcut înconjurul internetului. Un bărbat a găsit, lângă un copac falnic, un ghemotoc de blană.

La prima vedere, când l-a luat din pădure pentru că era singur şi înfometat, puiul semăna cu o pisică. Salvatorul l-a crescut o vreme, dar patrupedul s-a transformat în ceva greu de identificat.

Citeste si: 5 curiozități despre cafea de care nu știai

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Un bărbat a crezut că a salvat o pisică, dar animalul era din altă specie! Specialiştii i-au oferit răspunsul mult aşteptat!

Devenise mai greu decât o pisică şi cu mai mult păr facial. Speriat, dar şi curios, belgianul a mers la un veterinar care, mirat, nu şi-a dat nici el seama ce era.

A stabilit doar că era o femelă.

Astfel, salvatorul s-a îndreptat către un adăpost de animale, unde specialiştii i-au oferit răspunsul mult aşteptat: puiul era o vulpiţă.

Citeste si: Zodiile de la ingeri la demoni. Tu in care tabara crezi ca esti?

Puţini ştiu că, imediat după naştere, puii de vulpe au blana închisă la culoare, ea devenind roşcată ulterior, când animalele ajung la maturitate.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De ce trebuie NEAPARAT să ai o pisică! Răspunsul te va șoca!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies